Za vas smo pripravili 44 UPORABNIH VRTNARSKIH NAGRAD, ki so lahko enkratno darilo. Izberite nagrado ali paket nagrad, ki vam najbolj ustreza. Želimo vam veliko uspeha v vrtnarjenju in kulinariki 🙂 Vse dodatne informacije o pogojih sodelovanja lahko najdete na dnu strani.

GLASUJETE LAHKO SAMO ZA ENO NAGRADO, dvojni vnosi bodo neveljavni.
Nagradna igra se zaključi v četrtek 28.12. 2017 ob 00:00 uri (polnoč).

1. Decembrska živa darila

Podjetje Knauf Insulation iz Škofje Loke vam podarja 5 x 3 pakete za urbano vrtnarjenje. V paketu vas bodo razveselili kakovostni izdelki blagovne znamke URBANSCAPE.

A) 3x grow kit Hvala (Sončnica)

Iščete izvirno rojstnodnevno darilo? Se želite sorodnikom, prijateljem ali znancem zgolj zahvaliti z nekoliko drugačnim darilom? Bi radi pričarali nekaj poletnega vzdušja tudi sredi zime? Podarite jim sončnico – simbol vitalnosti, življenja, duhovne vere in čustev. KLIKNITE TUKAJ za ogled nagrade.

B) 3x Darilni komplet Moj prvi vrtiček (Melisa)

Vaši otroci radi ustvarjajo? Si že dolgo želijo povsem svojega mini vrtička? Z darilnim kompletom Moj prvi vrtiček MELISA jim to lahko omogočite in v njih spodbudite zanimanje za naravo in vzgojo rastlin. Otroci bodo vrtiček sami posejali in negovali ter tako prevzeli skrb in odgovornost za svoje rastlinice kar v objemu svojega doma. KLIKNITE TUKAJ za ogled nagrade.

C) 3x grow kit Rad(a) te imam (Čili)

Še vedno razmišljate, kaj podariti nekomu, ki vam pomeni največ na svetu? Kaj pokloniti osebi, ki je z vami v dobrem in slabem? Smeh na obrazu jim bo pričaral darilni komplet s semeni čilija. Zakaj prav čili? Čili je zelo zdrav in ga v zmernih količinah priporočajo celo pri lajšanju določenih zdravstvenih težav, hkrati pa je vzgoja rastline na lastnem balkonu ali okenski polici povsem enostavna. KLIKNITE TUKAJ za ogled nagrade.

d) 3x grow kit Srečno (Božično žito)

Ne veste, kaj podariti vašim bližnjim za Božič? Pravo praznično razpoloženje jim bo pričaral darilni komplet s pšeničnimi bilkami, poimenovanimi tudi božično žito. Setev božičnega žita ima hkrati tudi širši pomen, saj pomeni novo žito, nov kruh. In ne samo to – ponekod še vedno verujejo, da bo s setvijo mladega žita pred Božičem prihodnje leto letina bolj obilna. KLIKNITE TUKAJ za ogled nagrade.

e) 3x dekorativni set Mikro zelenjava z okenske police


Mikro zelenjava – Listnati ohrovt je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov z izrazitim okusom, zato predstavlja idealen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam. Z Urbanscape® dekorativnim kompletom vzgojite svojo mikro zelenjavo kar na domači okenski polici!

KLIKNITE TUKAJ za ogled nagrade. Produkt je dimenzije 125x48x205 mm in je manjši kot produkt v ogledu. Povezave v ogledu je simbolična.

KLIKNITE TUKAJ in se potegujte za darila podjetja Knauf Insulation

2. Uporabno in kvalitetno vrtnarsko orodje

Podjetje Unicommerce vam podarja 5 x FISKARS potiskač snega. Fiskars je zagotovilo kakovosti pri izbiri kateregakoli orodja za vrtnarjenje v svojem širokem programu. V zimskem času pa so izjemno uporabna tudi orodja za sneg.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za Fiskarsov potiskač snega

3. Revije za dom in vrt

Časopisna hiša Večer vam podarja 10 kompletov revij LEP VRT, NAŠ DOM in SLADKI PRAZNIKI.

 

Revija LEP VRT & naravna lekarna je idealna spremljevalka ljubiteljev urejenega vrta in tistih, ki želite v naravi poiskati vire boljšega zdravja in počutja.

 

Revija NAŠ DOM prinaša številne koristne nasvete, odkriva najnovejše trende iz sveta opremljanja, svetuje, kako stilno urediti dom z drobnimi triki in velikimi premiki.

 

Revija SLADKI PRAZNIKI vas bo navdušila z 51 prvovrstnimi recepti za odlična peciva, piškote, praznične kolače in slane praznične jedi. Recepti so pospremljeni z nasveti za uspešno domačo peko slaščic.

KLIKNITE TUKAJ in se potegujte za komplet revij

4. Uporabna kulinarična presenečenja

Založba Kmečki glas vam podarja 4 knjige za vsak dom in vrt.

 

1 x SLADICE Z ZELIŠČI, Mirjam Grilc.
Za ogled nagrade KLIKNITE TUKAJ.

 

1 x KUHAJMO S SIRI, Irena Orešnik.
Za ogled nagrade KLIKNITE TUKAJ.

 

1 x VEGETARIJANSKE JEDI, Mirjam Grilc.
Za ogled nagrade KLIKNITE TUKAJ.

 

1 x LUNINE BUKVE, Irena Stopar + 1 x KOLEDAR ZA VSAK DAN.
Za ogled nagrade KLIKNITE TUKAJ.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za knjigo po vašem izboru

5. Hranila za kaktuse, cvetoče in zelene rastline


Podjetje Agroprom vam podarja 10x KOMPLET 3 različnih vrst tekočih hranil FLORTIS NUTRE 
(vsak nagrajenec prejme 3 škatlice). Steklenička s hranili omogoča počasno in enakomerno sproščanje tekočine do 15 dni.

  • Flortis Nutre za lončnice. Tekočina za nego cvetočih rastlin. Enostavna uporaba. Steklenička omogoča počasno in enakomerno sproščanje tekočine do 15 dni.
  • Flortis Nutre za kaktuse. Tekočina za nego kaktusov, enostavna uporaba. Steklenička omogoča počasno in enakomerno sproščanje tekočine do 15 dni.
  • Flortis Nutre univerzalne. Univerzalna tekočina za nego cvetočih in zelenih rastlin. Enostavna uporaba. Steklenička omogča počasno in enakomerno sproščanje tekočine do 15 dni.
KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za paket tekočih gnojil Flortis

6. Hranila in krmilo za ptice v zimskem času

Podjetje Agrolit vam podarja 10 kompletov hrane in krmila za ptice. Vsak nagrajenec prejme 1 kg sončnic in eno krmilo za ptice.

Semena sončnic so bogat vir hranil in energije. Vsebujejo elemente, ki so potrebni za uravnoteženo in zdravo prehrano. Primerna so kot dopolnilna hrana za ptice v naravi. Krmilo za ptice napolnite s semeni in ga obesite v vrtu.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za komplet hrane in krmila za ptice

 

Žrebanje in zaključek nagradne igre

Glasujete lahko samo enkrat. Nagradna igra se zaključi v četrtek 28.12. 2017 ob 00:00 uri (polnoč). Nagrade bomo razdelili v roku 14 dni od zaključka nagradne igre.

*S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s prijavo na brezplačne novice portala Zeleni svet, od katerih se lahko kadarkoli odjavite. Če ste že prijavljeni vam ne bomo posredovali dvojnih sporočil. Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji. Podatkov ne posredujemo zunanjim osebam, razen tistim, ki jih potrebujemo za dostavo nagrade ali izdelka.

Zeleni svet in partnerji