Piškotki na spletnih straneh Zeleni svet

Zeleni svet uporablja piškotke, majhne tekstovne datoteke, ki vsebujejo niz znakov in se namestijo na vaš brskalnik iz strežnika spletne strani. Piškotki lahko vsebujejo unikatni niz znakov za posameznega obiskovalca strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporablja naša spletna stran, so neškodljivi in ne beležijo osebnih podatkov o obiskovalcih, gesel ali ostalih za varnost spornih podatkov. Piškotke lahko po želji tudi odstranite. Uporabljajo se za delovanje strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in beleženje statistike.

Na spletni strani uporabljamo tudi nekatere vtičnike kot so (Facebook Like & Comments, Twitter), katerih prikaz se prilagodi glede na to ali ste na dotičen portal prijavljeni ali ne.

Uporabljamo tudi navadne sledilne piškotke, ki so obvezni za pravilno delovanje strani. Za potrebe nagradnih iger uporabljamo različne načine prijave, o tem obvestimo v pravilih za posamezno nagradno igro.

Dodatne informacije o piškotkih so na voljo tukaj.

S pomočjo piškotkov:

– pridobimo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo naše strani
– izboljšamo storitve in delovanje spletne strani.

Uporabljamo tudi sistemske piškotke, ki so nujni za delovanje sistema:

– WordPress test cookie – preverjanje sprejemanja piškotkov za zagotovitev pravilnega delovanja sistema
– WordPress piškotki – sistemski piškotki za delovanje strani.

Ob sistemskih piškotkih naše spletno mesto uporablja še analitične piškotke Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz) za lastno interno spremljanje obiska spletnega mesta. Zbranih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Nazaj na vhodno stran