Pred vami sta najnovejši in tudi nekoliko spremenjeni tabeli v katerih najdete prijatelje med vrtninami in zelišči.  V začetku je kombiniranje zapleteno, kasneje pa boste kombinacije poznali na pamet. Samo ne obupati že v prvem letu! 😉

Navodila za prenos:

1. Na desni strani zgoraj vpišite email, na katerega vam pošljemo povezavo.
2. Potrdite prijavo s pritiskom na zelen gumb.
3. Po nekaj minutah preverite svojo e-pošto. Vkolikor našega e-sporočila ne najdete preverite tudi zavihek Promocije ali če je email prišel pod nezaželeno (spam) pošto.
4. Kliknite na povezavo in shranite koristne tabele.

VEČ O TABELAH:

Tokrat se bere enosmerno, vendar velja v obe smeri. To pomeni, da imate naštete vrtnine (zelišča) in njihove dobre prijatelje v isti vrsti, včasih pa te kombinacije v obratni smeri ne boste našli. Ponekod to pomeni, da je kombinacija uspešna samo za izbrano vrtnino, drugi pa ne škodi, a tudi ne koristi, ponekod pa morda, da o tem ni podatkov.

Dodan je tudi stolpec, ponekod v njem tudi nekatere vrtnine. Tukaj boste našli tudi tiste, ki so v prejšnjih tabelah Miše Pušenjak veljale kot prijateljice, v novi pa ne. Zato so podatki mešani, torej enkrat pozitivni, enkrat negativni. Tako je v naravi, vedno nove izkušnje spreminjajo stare poglede na stvari.  Upamo, da vam bo nova tabela kljub vsemu v korist, tako kot je bila prejšnja.

Koristne informacije nam je posredovala Miša Pušenjak, specialistka za zelenjadarstvo in okrasne rastline. Več …

 

*S prijavo in prenosom brezplačne vsebine se strinjate s prijavo na aktualne brezplačne novice portala Zeleni svet, od katerih se lahko kadarkoli tudi odjavite. Če ste že prijavljeni vam ne bomo pošiljali dvojnih sporočil. Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji.

Všečkajte in delite s prijatelji ;)