Olajšajte si delo v vrtu in kampiranju

Spoznajte prednosti kvalitetnega orodja, uživajte v vrtnih opravilih, kampiranju in drugih prijetnih opravilih s pomočjo dobrega in praktičnega orodja.

Za ostrino kuhinjskih nožev in sekir poskrbi edinstveni brus

Brušenje nožev in sekir si olajšajte s keramičnim brusnim kamnom v ohišju. Priporočamo ogled spodnjega video posnetka. Potrebno je samo nekajkrat povleči rezilo skozi utor in orodju boste povrnili ostrino. Kvaliteten brus za nože in sekire naj bo doma v vsakem domu, s seboj ga lahko vzamete na piknik, potovanje, gozd, spremlja naj vas tudi ob klasičnih vrtnih opravilih.

Za ogled postopka brušenja kliknite na video posnetek.

 Pravi sekiri za kampiranje in poletne piknike

Sekira-Fiskars X5

Sekira Fiskars X5 za kampiranje je odlična sekira za pohodnike, piknike in druge aktivnosti na prostem. Orodje je majhno, lahko in se brez težav prenaša v vrečki ali pripeto na pasu, saj jo nosimo v dodanem platnenem toku. S to priročno in majhno sekiro dosežemo močan udarec, ko sekamo drva ali obdelujemo les.

Sekira-Fiskars X7

Sekira Fiskars X7 je prava izbira za univerzalna dela v vrtu, kampiranje in dejavnosti na prostem. Ta odlična sekira za kampiranje je serijsko opremljena s plastičnim tokom za enostavno prenašanje in shranjevanje. Tako kot druge v seriji Fiskars, tudi ta sekira nudi popolno ravnotežje med rezilom in ročajem, kar omogoča varno, udobno in učinkovito uporabo.

Priročna majhna žaga je vedno dobrodošla za delo v vrtu in pikniku

Fiskars Xtract SW73

Fiskars Xtract SW73 je majhna vrtna žaga, ter je zelo učinkovita pri rezi sadnega drevja, grmičevja in žaganju manjših vej, ki jih s klasičnimi kleščami ne dosežete. Za varno delo poskrbi ščitnik za prste, ki med žaganjem varuje prste proti zdrsu do rezila. Delo v vrtu vam bo olajšala tudi priročna sponka za pas, ki se pri uporabi skrije.

Ročna vrtna kosilnica z možnostjo dodatne košare

rocna-kosilnica- Fiskars StaySharp

Edini vir energije, ki ga vrhunska ročna kosilnica Fiskars StaySharp potrebuje je vaša moč potiska. Košnja trave z njo je otroško enostavna. Zahvaljujoč sistemu rezil StaySharp, ki se vrtijo brez dotikanja in se med vrtenjem ostrijo, omogočajo tudi lažje potiskanje kosilnice. Za ostrino poskrbijo rezila iz kaljenega jekla z natančno naostrenimi robovi, ki gladko režejo skozi travo.

Fiskars StaySharp- dodatna- kosara-za rocno-kosilnico

Prednost te kosilnice je, da omogoča košenje bližje robovom, kot katera koli druga kosilnica. Prednost te kosilnice je tudi v tem, da ne povzorča hrupa, ne onesnažuje okolja in ne povzroča neprijetnih vibracij. Fiskars StaySharp dodatna košara za ročno kosilnico ima prostornino, cca 18 litrov. Ohišje je odporno na UV žarke in plesen. Na kosilnico se montira enostavno in brez orodja.

Prave škarje za vsak dom

Univerzalne vrtne škarje Fiskars z rezilom dolžine 21 cm, so dovolj močne za vse vaše naloge na vrtu in domu. Rezila so dodatno ojačana iz nerjavečim jeklom, ki ostanejo dalj časa ostra. Oblika lukenj za prste je oblikovana na podlagi naravnih premikov rok med samo uporabo škarij. Trdna, na rjo odporna rezila vam zagotavljajo oster rez, tudi, ob rezi zelišča, ki bodo obogatila vašo kuhinjo.

Univerzalne vrtne-skarje- Fiskars

Najboljša vrtna rešitev za rez žive meje

Teleskopske škarje so primerna za striženje visokih in nizkih živih mej. Škarje se prilagajajo telesni drži, delu, tako so napori manjši, poveča se tudi učinek dela. Tako si zelo enostavno olajšate delo in lestev v večini primerov ni več potrebna, saj za optimalni doseg poskrbi nastavljiva višina držajev.

skarje-zivo-mejo

Izdelek je tudi lahek, udoben, zato ga priporočamo za vse, ki želite imeti lepo živo mejo, saj škarje poganjke lepo odrežejo, električne škarje pa v večini primerov poganjke natrgajo.

Dva v enem. Škarje za travo in živo mejo.

Te škarje so primerne predvsem za rezanje trave ob robovih. Pri rezi trave na nedostopnih mestih (drevje, grmičevje) se zaradi ročajev izognemo obremenjenosti mišic in bolečin v hrbtu.

skarje-za travo-zivo mejo

S tem praktičnim orodjem lahko oblikujete tudi živo mejo in nizko grmičevje. Učinkovito režete tudi do 1 cm debela stebla na začetku notranjega dela rezil. Z njim dosežete do 2,5 m oddaljene poganjke.

skarje-za trav- in-zivo- mejo

Škarje za ureditev robov vrtne zelenice

Za natančno rez vrtne zelenice ob robovih uporabite škarje za travo Fiskars Servo-System GS42. Te škarje so izredno lahke in močne. Kvaliteten mehanizem preprečuje zatikanje rezil med delom. Nastavljivo rezilo se vrti pod kotom 360° in tako omogoča natančno urejanje vaše trate iz vseh strani.

Zeleni svet

 

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


3 komentarjev na “Olajšajte si delo v vrtu in kampiranju

 1. SONJA PILAT

  kJE SE LAHKO NABAVI TA ORODJA. ŠE NAJBOLJ ME ZANIMA BRUS. KAKŠNA JE CENA
  HVALA IN LEP POZDRAV
  SONJA

  Reply
 2. stanislava strnad

  ali obstoja teleskopski ročaj za vrtno orodje, ker sem na vozičku in obdelujem zelenjavo v koritu in gredice na tleh kar iz vozička…?

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *