Upoznajte tim Zeleni svet i naša rješenja za vrtlare

Informacije o vrtu često su raspršene i zahtjevne. Mnogi vrtlari vjeruju da su pravila i redoslijedi rada u vrtu poznati samo iskusnim vrtlarima. Vrtlari također imaju problema s kupnjom proizvoda koje koriste u vrtu. Hrana koju kupujemo u trgovinama u većini slučajeva ne uzgaja se organski. Vjerujemo da svatko može naučiti vrtlariti na ekološki način.

Vizija i rješenja koja nudi Zeleni svet

Na nacionalnoj razini pružamo jednostavan pristup do vrtlarskih sadržaja. Naše besplatne novosti pomažu i početnicima i iskusnim vrtlarima. Mnogi članci i videozapisi podržavaju prelazak na samoopskrbu sa zdravom, domaćom hranom.

Vjerujemo da svatko može naučiti vrtlariti na ekološki način. Podižemo razinu samoopskrbe u cijeloj zemlji i promičemo zdrav način života.

Promoviramo kvalitetne i inovativne proizvode, ponuda je aktualna tijekom cijele godine i nije isključivo sezonska. Najveći naglasak stavljamo na povrće i voće no prava smo adresa I za ukrasno bilje te sve ostale opće informacije.

Godinama surađujemo s vodećim stručnjacima iz područja hortikulture i voćarstva u razmjeni znanja iz tog područja. Također smo redovito prisutni na TV-u, radio postajama i u raznim tiskanim medijima.

Tko god želi obrađivati vlastiti vrt može imati svoje domaće proizvode. Vrtlarenjem na vlastitom vrtu, terasi, atriju, balkonu doprinosimo zdravlju Zemlje, naše djece, članova obitelji i prijatelja s kojima dijelimo višak uroda.

Tim Zelenog sveta

Diplomirani agronom, među prijateljima vrtlar. Tijekom svog radnog vremena voditelj sam web portala Zeleni svet. Širi slovenski prostor već me godinama prati na radiju, televiziji, internetu, lokalnim i vodećim slovenskim hortikulturnim časopisima. Možete me sresti i na vrtlarskim radionicama, predavanjima, gdje savjetujem sve ljubitelje vrtlarenja.

Praktična vrtlarska iskustva dijelim s ljubiteljima vrtlarenja već od 2001. godine. Snažna volja, čvrsta kralježnica i oštra sjekira moj su osnovni alat. Kao samostalni poduzetnik kreiram sadržaj na portalu Zeleni svet, gdje kreativne ideje prenosim u praksu. Većinu slobodnog vremena posvećujem obitelji, vrtu, promatranju prirode, planinarenju, biciklizmu i druženju s prijateljima.


Dizajner i programer web rješenja s različitim interesima. U Zelenom svetu se brinem za nesmetan rad web stranice, ugodan dizajn, pripremu videozapisa, pomoć u razvoju novih proizvoda i moderne internetske pristupe.

U prošlosti sam razvio neka internetska rješenja gdje sam stekao dragocjeno iskustvo. Osobito me veseli razvoj “nišnih“ proizvoda, gdje sam također stekao znanje o marketingu i optimizaciji weba.
Pod pokroviteljstvom Davora već sam naučio mnoge vrtlarske tajne. U slobodno vrijeme volim učiti, družiti se s prijateljima, plesati swing, baviti se glazbom, voziti bicikl ili motor i istraživati ​​nova mjesta.

 

Na početku našeg poslovnog putovanja započeli smo s idejom da su internetski savjeti dostupni svima besplatno. Donosimo novosti I informacije za pomoć početnicima ali I iskusnim vrtlarima.

Pročitajte korisne savjete na našoj početnoj stranici i educirajte se uz poučne video sadržaje. Pozivamo vas da posjetite i lajkate Facebook stranicu Zeleni svet, što je dokaz da plovimo u dobrom smjeru.

– Lijep vrtlarski pozdrav, tim Zeleni svet

 

Všečkajte in delite s prijatelji ;)