*** Zelenisvet.com – vodilni vrtnarski medij ***

Čisto prava vrtnarska asistenca

V poplavi nekvalitetnih in dvomljivih vrtnarskih vsebin, vam želimo podati prave vrtnarske nasvete, ki služijo svojemu namenu. Združili smo mladost, izkušnje in znanje, ker želimo na sodoben način povezati vse ljubitelje vrta in narave.

ekipa Zeleni svet

Ekipa Zeleni svet od leve proti desni: Primož Brezovec, Davor Špehar in Igor Donkov.

Največji poudarek dajemo zelenjavnem in sadnem vrtu, seveda smo pravi naslov tudi za vprašanja iz okrasnega vrta in vse splošne informacije. V izmenjavi vrtnarskega znanja že vrsto let sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki na področju vrtnarstva in sadjarstva. Sedaj je prišel čas, da ga s pomočjo sodobne tehnologije delimo tudi z vami.

Na praktičen način vam želimo približati preprost svet vrtnarjenja, ki vam ga posredujemo v sodobni pisni obliki in video nasvetih. Tudi predavanja in poučne delavnice so lahko pravi prostor, kjer si izmenjamo pozitivne vrtnarske izkušnje.

V letu 2015 smo odprli tudi trgovino, ki podpira slovensko gospodarstvo. Skupaj z domačimi dobavitelji in proizvajalci se zavzemamo za sonaravno vrtnarjenje, ekološko pridelana živila in trajnostni razvoj, ki temelji na skrbi za okolje.

Prebirajte koristne nasvete na naši osnovni strani in se izobražujete s pomočjo poučnih video vsebin. Vabimo vas, da obiščete in všečkate facebook stran Zeleni svet, ki je dokaz, da plujemo v pravo smer.

Če odgovora ne najdete se naročite na naše brezplačne novice, kjer vas bomo tekoče obveščali o vseh aktualnih vrtnarskih opravilih. Kontaktirate nas lahko tudi preko elektronske pošte. Ogledate pa si lahko tudi katero od naših objav v medijih – Zeleni svet v medijih.

Vrtnarski pozdrav, ekipa Zeleni svet

Kdo smo

Davor Špehar

Davor Špehar

 

Agronom z diplomo, med prijatelji vrtnar. V delovnem času sem vodja spletnega portala Zeleni svet. Širši slovenski prostor me že vrsto let spremlja na radiu, televiziji, spletu, lokalnih in vodilnih slovenskih vrtnarskih revijah. Srečate me lahko tudi na vrtnarskih delavnicah, predavanjih, kjer svetujem vsem ljubiteljem vrtnarjenja.

Praktične vrtnarske izkušnje z ljubitelji vrtnarjenja delim že od leta 2001 naprej. Močna volja, čvrsta hrbtenica in ostra sekira so moje osnovno orodje. Kot samostojni podjetnik ustvarjam vsebine na portalu Zeleni svet in spletni trgovini Zeleni svet, kjer skupne kreativne ideje prenašam v prakso. Največ prostega časa posvetim hčerki, sinu, zelenjavnem vrtu, sprehodom v naravi, pohodništvu in kolesarjenju.

Primož Brezovec

Primož Brezovec

 

Vrtnar po duši, srcu in vodja spletne trgovine Zeleni svet. Enciklopedija praktičnega vrtnarskega znanja, z večletnimi izkušnjami v trgovini in storitveni dejavnosti, zelo dobro poznam vrtnarski svet. Primarne sadjarske nasvete sem osvojil pod mentorstvom Matjaža Maležiča v sadni drevesnici Studenec, prve vrtnarske izkušnje pa nabiral z Davorjem v študentskih letih.

V dobrih 10 letih sem veliko raziskoval in preizkušal. Na spletnem portalu Zeleni svet sodelujem projektno. Svoje vrtnarsko mojstrstvo zelo rad prenašam na vse z zelenimi prsti. Fotoaparat, kolo in kamera so moja obvezna oprema. Prva ljubezen so škarje, lopata, motika in grablje, druga pa bas kitara.

Igor Donkov

Igor Donkov

 

Grafični in spletni oblikovalec z raznolikimi interesi. Pri Zelenem svetu poleg urejanja vrta skrbim predvsem za brezhibno delovanje spletnih strani (portal Zeleni svet , spletna trgovina Zeleni svet), prijetno oblikovno podobo in uvajanje sodobnih spletnih pristopov.

Pod okriljem Davorja in Primoža sem osvojil že veliko vrtnarskih skrivnosti. Delo v vrtu me sprošča, v prostem času kolesarim, plešem swing, učim pa se igrati tudi bobne.

 

© Zeleni svet. Vse pravice pridržane. 
Skupnost ljubiteljev rastlin, narave, urejenega bivalnega prostora in ekološkega vrtnarjenja.