PODARJAMO 6 x vrtnarske škarje, 15 x Lunine bukve, 3 x Ruske vile, 5 x paket EKO sadike, 3 x Nihajna motika Pepa, 100 x 10 EUR in ostalih 18 daril.

NAGRADNA IGRA in pravila za izbiro nagrade

Skupno bomo nagradili 45 srečnih izžrebancev in podarili 100 kuponov za 10 EURKupon za 10 EUR vam pripada tudi, če glasujete za svojo nagrado, saj pripada vsakomur. Uveljavite ga lahko samo do 15. 12. 2022. V nagradni igri ne bomo upoštevali tistih, ki glasujejo večkrat ali izberejo več nagrad.

Svoj glas lahko oddate samo ENKRAT (ena nagrada), podvojeni vnosi bodo izločeni iz žreba. POLEG NAGRADE LAHKO UNOVČITE TUDI KUPON. 


😊👉 Predlagamo, da povezavo do nagrad posredujete tudi vašim prijateljem in jih osrečite s prazničnim darilom.


6 X VRTNARSKE ŠKARJE STIHL

vrtnarske škrarje

Podjetje Unicommerce podarja 5 x vrtnarske škarje STIHL BYPASS PG 10 in 1 x vrtnarske škarje STIHL BYPASS PG 20. Izžrebali bomo 6 nagrajencev in naključno razdelili nagrade.

STIH VRTNARSKE ŠKARJE BYPASS PG 10 (5x) so idealne za obrezovanje vrtnic, trte, grmovnic in ostalih rastlin na vrtu. Lahke škarje imajo ogrodje iz aluminija in nedrsno prevleko ročajev, s praktičnim enoročnim zaklepom in utorom za rezanje žice. Sodijo v srednji kakovostni in cenovni razred. Z lahkoto režejo veje debeline do 20 mm.

STIH VRTNARSKE ŠKARJE BYPASS PG 20 (1x) so idealne za vzdrževanje parkov in vrtov. Lahke škarje imajo dolgo življenjsko dobo zahvaljujoč kromirani rezalni glavi. Sodijo v višji kakovostni in cenovni razred. Omogočajo zelo natančen, oster rez, ker imajo kakovostno in ostro rezilo. Nedrsna prevleka ročaja in lahkotna rez vej, ki so debeline do 25 mm.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za odlične vrtnarske škarje STIHL.

15 X LUNINE BUKVE

Založba Kmečki glas podarja 15 x Lunine bukve 2023. Izžrebali bomo 15 nagrajencev.

Tradicionalne Lunine bukve v Založbi Kmečki glas izhajajo že več kot 30 let. V poglavju Vrtni koledar je podan natančen koledar opravil v zelenjavnem vrtu, v rastlinjakih in visokih gredah po navodilih Miše Pušenjak, strokovnjakinje za zelenjadarstvo.

Pomemben del vsebine je Lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki, ki prinaša napotke za naše aktivnosti v skladu z luno (sajenje in setev, hujšanje, sekanje posameznih vrst lesa in drugo). V bukvah je tudi HOROSKOP ZA LETO 2023. Prihodnje leto bo v znamenju Marsa.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za Lunine bukve 2023, ki vsebujejo vrtni koledar opravil po mesecih, lunin setveni koledar in letni horoskop

100 KUPONOV ZA 10 EUR

ruske vile kupon

Unovčite kupon za 10 EUR, ki velja samo do 15.12. 2022.

Podjetje eHorti d.o.o. vam podarja 100 x kupon v vrednosti 10 EUR za nakup Ruskih vil Premium. Zaloge izdelka so omejene. Na razpolago je 100 kuponov. Izžrebali bomo 6 nagrajencev.

KLIKNITE TUKAJ in uveljavite svoj KUPON za 10 EUR ter naročite Ruske vile Premium z decembrskim popustom. NA RAZPOLAGO JE SAMO 100 KUPONOV, ZATO POHITITE Z UVELJAVITVIJO KUPONA.

Ruske vile Premium so nareje v Sloveniji in so zelo kakovostne izdelave. Omogočajo najlažje rahljanje tal na vrtu. Še posebno rade jih uporabljajo ženske in starejši vrtnarji. V mesecu decembru so odlično darilo za vsakega vrtičkarja.

Nihajna motika Pepa omogoča 7 do 10 krat hitrejše okopavanje kot navadna motika. Lahkotno okopavanje opravite v pokončni drži in brez bolečin v hrbtu.

ruske vile premium zeleni svet

6-im kupcem povrnemo strošek nakupa za Ruske vile Premium ali Nihajno motiko Pepa.

nihajna motika

V primeru skupnega nakupa Nihajne motika Pepa in Ruskih vil Premium vam podarimo še brezplačno poštnino.

6 kupcev bomo nagradili s povračilom nakupa

Izžrebali bomo tudi 6 kupcev, ki jim bomo vrnili strošek nakupa za Ruske vile Premium ali Nihajno motiko Pepa. Na ta način bomo podarili 3 X Ruske vile Premium in 3 X Nihajno motiko Pepa. Naš Miklavž, Božiček ali dedek Mraz vam tako podari vrtno orodje, ki je na domačem vrtu zelo uporabno in cenjeno.

4 X SET IZDELKOV SUBSTRAL

Podarjamo 4 x set izdelkov Substral za nego in oskrbo rastlin.

SUBSTRAL Slovenija podarja set 4-ih izdelkov za nego in gojenje rastlin. Izžrebali bomo 4 nagrajence in naključno razdelili nagrade.

1. SET  IZDELKOV SUBSTRAL je namenjen negi sobnih rastlin. Vključuje naslednje izdelke: SUBSTRAL sijaj za liste, SUBSTRAL gnojilne palčke za zelene rastline, SUBSTRAL univerzalno tekoče mineralno gnojilo.

2. SET  IZDELKOV SUBSTRAL je namenjen delovanju proti škodljivcem. Vključuje naslednje izdelke: SUBSTRAL Naturen Kopriva in SUBSTRAL Naturen BIO naravni insekticid za sadje, zelenjavo in okrasne rastline.

3. SET  IZDELKOV SUBSTRAL uporabljamo na nego orhidej. Vključuje naslednje izdelke: SUBSTRAL gnojilo za orhideje in SUBSTRAL gnojilne palčke za orhideje.

4. SET  IZDELKOV SUBSTRAL uporabljamo za gnojenje rastlin v loncih in posodah. Vključuje naslednje izdelke: SUBSTRAL Naturen BIO Performance Organics tekoče gnojilo za sadno drevje in zelenjavo in SUBSTRAL Naturen BIO Performance Organics gnojilo za sadno drevje in zelenjavo.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za SET izdelkov SUBSTRAL, ki jih uporabljamo za nego in oskrbo rastlin.

5 X PAKET EKOLOŠKIH SADIK SADNEGA DREVJA

Podarjamo 5 x PAKET ekološko pridelanih sadik sadnega drevja.

Kartuzija Pleterje podarja 5 x PAKET ekološko pridelanih sadik sadnega drevja. Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki prejmejo po 2 sadiki.

V paketu ekološko pridelanih sadik sadnega drevja vas lahko preseneti Beličnik, Krivopecelj, Bobovec, Carjevič, Štajerski mošancelj, Kanada, Jonatan, Lepocvetka, Šampanjska reneta in Ananasova reneta. Nagrajence bomo nagradili z naključno kombinacijo naštetih sort jablan.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za paket ekoloških sadik sadnega drevja.

9 X EKOLOŠKI IZDELEK FOLIOMAX

Podarjamo 9 x ekološki izdelek Foliomax®

Podjetje Eubioma podarja 2 x Foliomax® 1 kg in 7 x Foliomax® 300 g. Izžrebali bomo 9 nagrajencev in naključo razdelili nagrade.

Foliomax® je 100% naravno foliarno zaščitno sredstvo iz mikroniziranega kalcita. Ima ekološki certifikat. Rastlinam dovaja biorazpoložljive minerale, predvsem kalcij in silicij.

Rastline okrepi in močno pospeši njihovo vegetacijo. Rezultat so bolj krepke rastline z manj potrebe po zalivanju, bolj odporne na vremenski stres in škodljivce. Pridelka je občutno več, tako količinsko kot kakovostno.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za ekološki izdelek Foliomax®, ki zelo pozitivno deluje na rastline.

Žrebanje in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Med prejetimi glasovi bomo izžrebali 45 nagrajencev. Nagradna igra se zaključi v ČETRTEK, 15. 12. 2002 ob 23:59 uri. Nagrade bomo razdelili v roku 14 dni od zaključka nagradne igre. Nagrade boste prejeli po pošti. Sadike sadnega drevja posredujemo, ko bo možen izkop sadik.

V primeru, da po žrebu in obvestilu (mail ali telefon) v roku 3 dni ne posredujete podatkov (ime, priimek, naslov) za dostavo nagrade, si pridržujemo pravico izžrebati novega nagrajenca in izgubite pravico do nagrade.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s prijavo na brezplačne novice portala Zeleni svet, od katerih se lahko kadarkoli odjavite. Če ste že prijavljeni vam ne bomo posredovali dvojnih sporočil.
Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji. Podatkov ne posredujemo zunanjim osebam, razen tistih, ki jih bomo potrebovali za dostavo nagrade ali izdelka. V tem primeru bomo našemu partnerju posredovali vaš naslov za dostavo.

Želimo vesel december in veliko uspeha v vrtnarjenju!

Zeleni svet in partnerji

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *