*** Zelenisvet.com – vodilni vrtnarski medij ***

Recepti za pripravo domačih škropiv

V praktično oblikovani tabeli vam predstavljamo domača škropiva, ki jih lahko naredite sami in uporabite v domačem vrtu. Tako boste na naraven način zmanjšali škodo, ki jo naredijo različne bolezni in škodljivci.

KLIKNITE TUKAJ, vpišite vašo e-pošto in prejemali boste brezplačne vrtnarske novice. Če so vam nasveti všeč, nas priporočite še prijateljem.

V članku vam priporočamo tudi nekaj pripravkov, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini, saj vseh receptov običajno ne pripravljate sami.

KLIKNITE TUKAJ  za odporne in vitalne rastline (proti boleznim).

Tabela 1.: Domača škropiva po vrstah rastlin, načinu delovanja in receptu za pripravo in uporabo (KLIKNI NA TABELO ZA POVEČAVO):

Tabela receptov za pripravo domačih škropivprenesi tabelo PDF

 

Pri uporabi domačih škropiv iz rastlin, ki smo jih našteli v tabeli bodite pazljivi, saj nepravilna priprava in uporaba lahko škoduje rastlinam. Več o informacij o uporabnosti in pripravi ostalih domačih škropiv si preberite s klikom TUKAJ.

vrtne karte

Zeleni svet priporoča:

Domači pripravki, so nekoliko manj učinkoviti, zato ukrepajte tudi z ekološko primernimi pripravki, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini.  Vsekakor priporočamo, da si pripravite tudi domača škropiva in z njimi krepite rastline.

KLIKNITE TUKAJ za odporne in vitalne rastline (proti boleznim).

Sorodne vsebine

© Zeleni svet

Deli objavo z drugimi ♥


Prijava na novice


Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

© Zeleni svet. Vse pravice pridržane. 
Skupnost ljubiteljev rastlin, narave, urejenega bivalnega prostora in ekološkega vrtnarjenja.