Domač sok in kis iz jabolk, ki rastejo na Dolenjskem

Okus narave je doma v vsaki kapljici soka in kisa

Sok in kis sta izdelana iz jabolk pridelanih v dolenjskih nasadih in predstavljata izdelka, ki združujeta okus narave in tradicionalne metode pridelave.

Osnovna surovina za sok in kis so ekološko pridelana jabolka

Ekološka kmetija Kastelic uporablja izključno jabolka domače pridelave.

 

Jabolka na Kmetiji Kastelic so gojena po smernicah ekološke pridelave, pri čemer se občasno uporabljajo biodinamični pripravki. Pomembno je, da se plodovi v sadovnjaku poberejo šele ob optimalni zrelosti. Po pobiranju jabolka temeljito operejo, očistijo in pripravijo za nadaljnjo predelavo.

👉 KLIKNITE TUKAJ za NAKUP 100% jabolčnega soka Kmetije Kastelic (1L), ki je pridelan na ekološki način.
👉 KLIKNITE TUKAJ za NAKUP 100 % ekološkega jabolčnega kisa Kmetije Kastelic (750 ml), ki je pridelan po smernicah ekološke pridelave.
***
Za več informacij o izdelkih s Kmetije Kastelic in pomoč pri nakupu pokličite na 064 161 880.

Kako pridobimo dober sok in kis na Kmetiji Kastelic?

Kis se pri nas prideluje na naraven način, saj ohranjamo tradicionalne metode iz preteklosti. Kis mora na Kmetiji Kastelic zoreti vsaj dve leti, da doseže želeno kakovost in okus. Za vas smo pripravili ponudbo domačega kisa in soka, ki ga lahko naročite na spodnjih povezavah.

Domači 100% jabolčni sok Kmetije Kastelic.

 

Sok je rezultat mešanice več sort jabolk, kar mu daje bogat in poln okus. Raznolikost arom in kislin vpliva na trajanje okusa jabolka v ustih po zaužitju.

Pravilno razmerje različnih sort jabolk je ključno za dosego idealne kombinacije kisline in sladkorja v našem ekološkem soku.

Poleg tradicije in kvalitete je ključna tudi ljubezen do dela in narave

 

Poleg strogega nadzora nad procesom pridelave, je ključna tudi ljubezen do dela in strast do narave, ki  ekološkim izdelkom daje poseben čar. Okus narave tako občutite vsakem požirku soka ali kisa.

Z nakupom podpirate tudi lokalnega proizvajalca, ki spoštuje tradicijo in okolje v katerem rastejo jabolka.

Razlogi zakaj se ljudje vse pogosteje odločajo za nakup naših naravnih sokov in kisov

Kis in sok Kmetije Kastelic sta 100% naravna, brez barvil, arom, in konzervansov, izdelana iz ekološko pridelanih jabolk, ki uspevajo na lastni kmetiji. Pri pridelavi ne pristajajo na kompromise pri kakovosti, zato ponujajo le izdelke, ki jih sami pridelajo, ne da bi se zatekli k nabavi surovin drugje. Nakup njihovih izdelkov je možen preko povezave v članku ali v trgovini Rifuzl v Ljubljani. 

Izdelki ekološke kmetije Kastelic.

Izdelki so na voljo v trgovini Rifuzl v Ljubljani in na spodnjih povezavah v članku.

Nakup 100% naravnega jabolčnega soka in kisa je mogoč tudi preko spleta.

Ta odločenost Kmetiji Kastelic omogoča, da stoodstotno stojijo za svojimi izdelki, kar tudi vzdržuje zaupanje in zvestobo strank, da se odločajo za ponoven nakup.

Odzivi kupcev na sokove in kis Kmetije Kastelic:

💚 Večina domačih sokov, ki sem jih pila me na koncu rahlo peče, ostane tak kisel priokus. Pri vašem soku tega ni, zato ga z užitkom spijem v neomejenih količinah.

💚 Večina sokov je umetno sladkanih in z veliko preveč sladkorja. Zaradi tega ne želim, da tak sok konzumirajo moji otroci. Vaš sok je popolnoma naraven in brez slabe vesti dovolim svojim otrokom da ga pijejo.

💚 Vaš kis me spomni na moje otroštvo. Tak je kot smo jih pili včasih.

💚 Ko pijem vaš sok imam občutek, kot da bi jedel jabolka. Zelo dober okus!

💚 Vaš kis mi je tako okusen, da sem ga pričel uživati celo zjutraj na tešče, kot nekateri svetujejo, da je zdravo. Z ostalimi kisi, ki sem jih poskusil se tega nisem mogel navaditi. Vašega vsako jutro ga popijem vsaj 1 žlico!

👉 KLIKNITE TUKAJ za NAKUP 100% jabolčnega soka Kmetije Kastelic (1L), ki je pridelan na ekološki način.
👉 KLIKNITE TUKAJ za NAKUP 100 % ekološkega jabolčnega kisa Kmetije Kastelic (750 ml), ki je pridelan po smernicah ekološke pridelave.
***
Za več informacij o izdelkih s Kmetije Kastelic in pomoč pri nakupu pokličite na 064 161 880.

Sponzor vsebine je Moja Čokolada d.o.o.

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *