*** Zelenisvet.com – vodilni vrtnarski medij ***

Ideje za ureditev okrasnega vrta

Vrtni kotiček za užitek je primeren za vse, ki iščete oddih po delu ali se želite enostavno sproščati. Ogled in obiske tematskih vrtov je brezplačen in ga priporočamo vsem ljubiteljem vrtnarjenja (Vrtni center Frbežar).

KLIKNITE TUKAJ in si oglejte primere vrtnih zasaditev v živo.

Primer urejene vrtne gredice in trate. Vrtna trata je ogledalo vrta, če jo lepo dopolnjuje urejena gredica je užitek ob pogledu popoln (Vrtni center Frbežar).

Na visokih gredah si lahko ogledate uporabno zasaditev s posebnim jagodičjem in zelišči. V tem vrtnem kotičku se skriva tudi jagodna gredica, ki jo dopolnjujejo ostale sadne posebnosti.

Primer postavitve zelišč pred zasaditvijo visoke grede. V sadnem tematskem vrtu rastejo tudi nizke vrste sadnega drevja, ki jih lahko sadimo v manjše vrtove in atrije (Vrtni center Frbežar).

Urejena brežina z brini, medvejkami in pokrovnimi vrtnicami v ozadju. Predlagamo, da obiščete tematske vrtove in si ogledate tudi ostale primere zasaditve brežin (Vrtni center Frbežar).

Živali v vrtu lepo dopolnjujejo tematske okrasne vrtove. Ob obisku bodo vsekakor uživali otroci. Poleg ovc in koz se lahko srečate z gosmi in racami (Vrtni center Frbežar).

Vrtne skulpture popestrijo vsak vrt. Zagotovo boste našli nekaj uporabnih idej za ureditev vašega vrta. Vabimo vas, da obiščete vrtni center Frbežar, ki se nahaja v neposredni bližini Ljubljane. Nad predorom avtoceste Ljubljana-Novo mesto, ga opazite vsi, ki se vozite iz smeri Grosuplja proti Ljubljani (Vrtni center Frbežar).

Ob obisku tematskih vrtov je uživala vsa družina. Privoščite si krajši izlet in obiščete tematske vrtove. Idejne rešitve pa prenesite v domači vrt (Vrtni center Frbežar).

Zeleni svet priporoča:

V vrtnem centru Frbežar imajo bogato izbiro balkonskega cvetja, grmovnic, drevnine, sadik sadja in zelenjave, redkih in posebnih rastlin, najdete tudi trajnice, enoletnice in številne druge vrtne lepotice.

KLIKNITE TUKAJ za pot do vrtnega centra Frbežar.

Ne zgrešite tudi nagradne igre vrtnega centra Frbežar, ki podarja za 400 EUR cvetja in rastlin.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte vaš glas za 400 EUR cvetja in rastlin. Nagradna igra se zaključi konec maja 2017.

© Zeleni svet

Deli objavo z drugimi ♥


Prijava na novice


Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

© Zeleni svet. Vse pravice pridržane. 
Skupnost ljubiteljev rastlin, narave, urejenega bivalnega prostora in ekološkega vrtnarjenja.