*** Zelenisvet.com – vodilni vrtnarski medij ***

Podarjamo 1 x ruske vile, 15 x Lunine bukve, 1 x ročna freza, 5 x paket ekološke sadike in ostale zanimivosti

NAGRADNA IGRA in pravila za izbiro nagrade

Oddajte vaš glas za nagradni paket ali posamezno nagrado. IZBERETE LAHKO SAMO ENO NAGRADO, svoj glas lahko oddate samo enkrat. V nagradni igri ne bomo upoštevali tistih, ki glasujejo večkrat ali izberejo več nagrad.

Predlagamo, da povezavo do nagrad posredujete tudi vašim prijateljem in jih osrečite s prazničnim darilom. 🙂

5x SET IZDELKOV ZA NEGO IN VZGOJO ORHIDEJ

SUBSTRAL Slovenija podarja set 5-ih izdelkov za nego in vzgojo orhidej. Izžrebali bomo 5 nagrajencev.

Posamezni set vsebuje: 1x Substral Zemlja za orhideje, 1x Substral gnojilne palčke za orhideje, 1x Substral tekoče gnojilo za orhideje, 1x Substral sprej za nego listov in 1x Substral vrtne rokavice.

Orhideje so najbolj priljubljene in številne lončnice v Sloveniji. Set izdelkov za nego in vzgojo orhidej zagotavlja, da vas orhideje osrečujejo 365 dni na leto.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za set 5-ih izdelkov, ki jih uporabljamo za nego in oskrbo orhidej.

5x PAKET EKOLOŠKIH SADIK SADNEGA DREVJA

Kartuzija Pleterje podarja 5x paket ekološko pridelanih sadik sadnega drevja. Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki prejmejo po 2 sadiki.

V paketu ekološko pridelanih sadik sadnega drevja vas lahko preseneti Beličnik, Krivopecelj, Dolenjska voščenka, Mošancelj, Zvončasto jabolko, Kanadka in Jonatan. Med novejšimi in odpornimi sortami na škrlup bomo podarili sorte Pinova, Orion in Topaz. Nagrajence bomo nagradili z naključno kombinacijo naštetih sort jablan.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za paket ekoloških sadik sadnega drevja.

6x ZAŠČITNE DELOVNE ROKAVICE STIHL

Podjetje Unicommerce d.o.o. podarja 6x zaščitne rokavice STIHL. Izžrebali bomo 6 nagrajencev.

Vrhunske delovne rokavice STIHL DYNAMIC PROTECT MS (4 x) so zelo kakovostne. Narejene iz govejega usnja in tkanine. Uporabljamo jih za delo okrog hiše in pri negi dreves v gozdu. Nudijo visoko raven zaščite, so izjemno udobne in ergonomske. Vrtnarji jih zelo radi uporabljajo za težja opravila in dober oprijem.

Profesionalne delovne rokavice STIHL ADVANCE MEMBRAN (1 x) so podložene, ne prepuščajo vetra in vode, a so zaradi membrane zračne. Odlikujejo jih tudi kakovosten zapestnik in elastični hrbtni strani obeh dlani. Zelo priporočamo za težja delovna opravila na vrtu ali gozdu.

Navadne delovne rokavice STIHL FUNCTION SENSOGRIP (1 x) so izdelane iz najlona in posebne prevleke za dlani. Uporabljamo jih za vrtna opravila, ki zahtevajo dober dotik s prsti (sajenje) ali servisiranje vrtnega orodja. Material tudi dobro diha.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za vrhunske, profesionalne ali navadne delovne rokavice STIHL 

15x LUNINE BUKVE 2022

Založba Kmečki glas podarja 15 x Lunine bukve 2022. Izžrebali bomo 15 nagrajencev.

Tradicionalne lunine bukve v Založbi Kmečki glas izhajajo že več kot 30 let. Pomemben del vsebine je vsako leto poglavje: Lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki, ki prinaša napotke za naše aktivnosti v skladu z luno (sajenje in setev, hujšanje, sekanje posameznih vrst lesa in drugo).

V poglavju Vrtni koledar pa je podan natančen koledar opravil v zelenjavnem in okrasnem vrtu, v rastlinjakih in visokih gredah po navodilih Miše Pušenjak, strokovnjakinje za zelenjadarstvo. V bukvah je tudi HOROSKOP ZA LETO 2022. Prihodnje leto bo v znamenju Jupitra. V astrologiji mu pravimo veliki benefik, kar bi lahko prevedli kot veliki dobrotnik zodiaka.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za Lunine bukve 2022.

1x POBIRALEC ZA LEŠNIKE IN OREHE, 1x ROČNA FREZA in 1x RUSKE VILE

Zakladnica dobrih idej podarja 1x pobiralec za lešnike, 1x ročno frezo in 1x ruske vile. Izžrebali bomo 3 nagrajence.

Pobiralec za lešnike in orehe je primeren za pobiranje lešnikov, orehov, sliv in ostalega drobnega sadja. Ruske vile uporabljamo za rahljanje tal na vrtu brez napora. Ročna freza se uporablja za odstranjevanje plevela na gredi in rahljanje tal.

KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za pobiralec za lešnike in orehe, ročno frezo ali ruske vile.

Žrebanje in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Med prejetimi glasovi bomo izžrebali 34 nagrajencev. Nagradna igra se zaključi v PONEDELJEK, 20.12. 2020 ob 08:00 uri. Nagrade bomo razdelili v roku 14 dni od zaključka nagradne igre. Nagrade boste prejeli po pošti. Sadike sadnega drevja posredujemo, ko bo možen izkop sadik.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s prijavo na brezplačne novice portala Zeleni svet, od katerih se lahko kadarkoli odjavite. Če ste že prijavljeni vam ne bomo posredovali dvojnih sporočil. Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji. Podatkov ne posredujemo zunanjim osebam, razen tistih, ki jih bomo potrebovali za dostavo nagrade ali izdelka. V tem primeru bomo našemu partnerju posredovali vaš naslov za dostavo.

Želimo vam vesel december in veliko uspeha v vrtnarjenju!

Zeleni svet in partnerji

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


3 komentarjev na “Podarjamo 1 x ruske vile, 15 x Lunine bukve, 1 x ročna freza, 5 x paket ekološke sadike in ostale zanimivosti

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *