Podarjamo vam 100 x 10 EUR, 3 x Ruske vile Premium, 3 x Nihajna motika Pepa in brezplačno poštnino

Nagradna igra je zaključena!

NAGRAJENCI SO:

Ruske vile Premium (vračilo kupnine)

 • Alojz Rabič
 • Ružica Bavdek
 • Andreja Verbič

Nihajna motika Pepa (vračilo kupnine)

 • Alenka Fras
 • Maruša Suhadolnik
 • Ivica Hozjan

Kako naročim Ruske vile Premium in prihranim 10 EUR?

Čestitamo prejeli ste svoj kupon za 10 EUR, ki ga lahko uveljavite samo za Ruske vile Premium. Kliknete na spodnjo povezavo in vnesete svojo kodo za zelo ugoden nakup. Koda za uveljavitev kupona je: MOJKUPON10.

KLIKNITE TUKAJ in uveljavite svoj kupon za 10 EUR ter naročite Ruske vile Premium z decembrskim popustom. Koda za uveljavitev kupona je MOJKUPON10. NA RAZPOLAGO JE SAMO 100 KUPONOV. Nakup je možen tudi po izteku kuponov in to brez popusta.

To naredite tako, da kliknete na zgornjo povezavo in potem kliknete gumb NAROČI TUKAJ. Pred vnosom podatkov za dostavo opravite še vnos kode kupona. Kupon za 10 EUR lahko uveljavite tudi tako, da nas pokličete na 040 669 449 in zadevo uredimo namesto vas.

 

Prednost dela z Ruskimi vilami Premium

 • vrtna tla pripravimo brez težkih naporov
 • delo poteka 3 do 4 krat hitreje
 • tudi za ženske in starejše vrtnarje
 • pri delu stojimo pokončno
 • hrbtenica je manj obremenjena
 • roke delajo z manjšo silo
 • kakovostna slovenska izdelava
Boljše ruske vile premium

Ruske vile Premium še posebno rade uporabljajo ženske in starejši vrtnarji.

Z uporabo Ruskih vil Premium pozitivno vplivamo na talni živi svet in mikroorganizme. Kalitev in ukoreninjanje solate, fižola, paradižnika ter ostalih vrtnin je bolj uspešno. Rastline se v tleh, ki jih globoko rahljamo zelo dobro počutijo.

6-im kupcem povrnemo strošek nakupa za Ruske vile Premium ali Nihajno motiko Pepa

Med vsemi kupci bomo izžrebali 3, ki jim povrnemo strošek nakupa za Ruske vile Premium. Na ta način bomo podarili 3 X Ruske vile Premium. Ravno tako bomo s povračilom stroška nakupa obdarili 3 srečneže, ki bodo naročili Nihajno motiko Pepa.

Predlagamo, da v decembru OBDARITE SVOJE PRIJATELJE, saj vam ugoden nakup omogočamo samo v času akcije.

V predprazničnem obdobju, vam podarimo tudi brezplačno poštnino

V primeru skupnega nakupa Ruskih vil Premium in Nihajne motike Pepa, vam podarimo še brezplačno poštnino (da se brezplačna poštnina obračuna, morate oba izdelka naročiti hkrati).

Tako vam pri nakupu izdelka Ruske vile Premium in Nihajne motike Pepa podarimo 14,5 EUR, saj z brezplačno poštnino prihranite še dodatnih 4,5 EUR.

December je mesec obdarovanja, zato želimo obdariti vas in vaše prijatelje. Odločite se lahko tudi samo za nakup Nihajne motike Pepa, vendar v tem primeru ne morete uveljaviti brezplačne poštnine.

KLIKNITE TUKAJ in naročite Nihajno motiko Pepa, ki omogoča 7 do 10 krat hitrejše okopavanje. Z brezplačno poštnino prihranite dodatnih 4,5 EUR, če ste hkrati naročili tudi Ruske vile Premium.

Brezplačno poštnino uveljavite tudi tako, da nas pokličete na 040 669 449 in zadevo uredimo namesto vas. Brezplačna poštnina velja samo, če skupaj naročite Ruske vile Premium in Nihajno motiko Pepa.

 

Glavne prednosti uporabe Nihajne motike Pepa:

 • pokončna drža in delo brez bolečin
 • za vse, ki imate težave s križem
 • 7 do 10 krat hitrejše odstranjevanje plevela
 • hitro in učinkovito okopavanje
 • bistveno izboljšamo tla in pogoje za rast rastlin
 • cenovno ugodno orodje je dostopno za vsak žep

POMEMBNO OBVESTILO:

Podarjamo vam 10 EUR za nakup Ruskih vil Premium, ki jih tako kupite ceneje. NA RAZPOLAGO JE SAMO 100 KUPONOV. Če v košarico dodate še Nihajno motiko Pepa, vam podarimo še brezplačno poštnino. Po poteku kuponov lahko še vedno kupite Ruske vile Premium in to brez popusta.

Med vsemi, ki bodo uveljavili kupon za Ruske vile Premium ali naročili Nihajno motiko Pepa, bomo naključno izžrebali 6 kupcev in jim vrnili strošek nakupa za Ruske vile ali Nihajno motiko Pepa. Na ta način bomo podarili 3 X Ruske vile Premium in 3 X Nihajna motika Pepa. Nakup je treba opraviti od 23.11. do 15.12. 2022. 


Decembrsko darilo še nikoli ni bilo tako enostavno izbrati

Vrtičkarji so navdušeni nad delom z Ruskimi vilami Premium, ki omogočajo najlažje rahljanje tal na vrtu. To je zagotovo dober razlog za UNIKATNO DECEMBRSKO DARILO. Tako je težko delo na vrtu dostopno tudi ženskam in starejšim vrtnarjem. Včasih so babice in dedki čakali na vnuke in sinove, da so “štihali” vrt. Zdaj to ni potrebno, saj lahko uporabite Ruske vile Premium.

To orodje, ki je izdelano v Sloveniji je postalo prav hit in osrečuje številne vrtičkarje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji.

davor špehar veseli december

Za decembrsko darilo lahko izberete tudi Nihajno motiko Pepa

Prave vrtne navdušence boste osrečili tudi z Nihajno motiko Pepa, ki odstrani plevel 7 do 10 krat hitreje kot navadna motika. Podali smo vam dve odeji za vrtnarsko darilo. Tako lahko osrečite sebe in svoje vrtnarske prijatelje. Odločite se lahko tudi za skupinski nakup in tako kupujete ceneje.

inovativno orodje za vrt rastlinjak

Nihajna motika Pepa omogoča 7 do 10 krat hitrejše okopavanje in odstranjevanje plevela.

KLIKNITE TUKAJ in naročite Nihajno motiko Pepa, ki omogoča 7 do 10 krat hitrejše okopavanje. Z brezplačno poštnino prihranite dodatnih 4,5 EUR, če ste hkrati naročili tudi Ruske vile Premium.

Brezplačno poštnino uveljavite tudi tako, da nas pokličete na 040 669 449 in zadevo uredimo namesto vas. Brezplačna poštnina velja samo, če skupaj naročite Ruske vile Premium in Nihajno motiko Pepa.

KLIKNITE TUKAJ in uveljavite svoj kupon za 10 EUR ter naročite Ruske vile Premium z decembrskim popustom. Koda za uveljavitev kupona je MOJKUPON10. NA RAZPOLAGO JE SAMO 100 KUPONOV.

To naredite tako, da kliknete na zgornjo povezavo in potem kliknete gumb NAROČI TUKAJ. Pred vnosom podatkov za dostavo opravite še vnos kode kupona. Kupon za 10 EUR lahko uveljavite tudi tako, da nas pokličete na 040 669 449 in zadevo uredimo namesto vas.

Pogoji za povračilo nakupa Ruskih vil Premium ali Nihajne motika Pepa

Med vsemi kupci bomo izžrebali 6 nagrajencev in jim vrnili strošek nakupa za Ruske vile ali Nihajno motiko Pepa. Na ta način bomo podarili 3 X Ruske vile Premium in 3 X Nihajna motika Pepa.  Na ta način bomo podarili 3 X Ruske vile Premium in 3 X Nihajna motika Pepa. Pri nakupu Ruskih vil Premium je treba uveljaviti kupon.

Svoj kupon za 10 EUR lahko uveljavite samo za Ruske vile Premium. Nakup s kuponom je mogoč do 15.12. 2022. Samo v primeru, da hkrati kupite Nihajno motiko Pepa in Ruske vile Premium, vam podarimo še brezplačno poštnino.

Nagrajenci bodo objavljeni dne 21.12. 2022. Izžrebance bomo o povračilu stroškov nakupa za Ruske vile Premium ali Nihajno motiko Pepa obvestili po elektronski pošti.

V primeru, da po žrebu nagrajencev in obvestilu (mail), v roku 5 dni ne posredujete podatkov za povračilo nakupa, si pridržujemo pravico izžrebati novega nagrajenca in izgubite pravico do nagrade.

Podatkov ne posredujemo zunanjim osebam, razen tistih, ki jih bomo potrebovali za vračilo kupnine in dostavo izdelka. V tem primeru bomo našemu partnerju posredovali vaš naslov za dostavo in podatke za vračilo kupnine.

Želimo vam vesel december in veliko uspeha v vrtnarjenju! 🌟❄✨

© Zeleni svet

 

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


8 komentarjev na “Podarjamo vam 100 x 10 EUR, 3 x Ruske vile Premium, 3 x Nihajna motika Pepa in brezplačno poštnino

 1. Majda

  Želim si RUSKE VILE, ker bi mi sigurno olajšale delo na vrtu in pomagale hrbtenici brez bolečin☺️

  Reply
 2. Antonija Avguštin

  Želim si kupon za ruske vile,ker stežavo delam v vrtu. Hvala lp pozdrav

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *