Ruske vile dela Andrej za optimalno ceno in kakovost ter primerjava med izdelki

Kliknite na spodnji video za primerjavo Ruskih vil Premium in Hobi:

Razlika med modeloma Ruskih vil Premium in Hobi

Ruske vile®️ Premium so izdelane v Sloveniji in to v delavnici obrtniškega mojstra Andreja, iz  okolice Žužemberka. Narejene so iz najboljših materialov in z naprednimi tehnikami laserskega rezanja, kar jih uvršča v višji kakovostni in cenovni razred. Te vile ponujajo najboljšo vrednost glede na svojo ceno. Celoten proizvodni proces poteka v Sloveniji in to v bližini Žužemberka, kar omogoča boljši nadzor nad kakovostjo.

ruske vile premium

Ruske vile Premium zelo cenijo ženske in starejši vrtnarji.

Materiali, ki jih uporablja Andrej za njihovo izdelavo so izjemne kakovosti. Ta model se izvaža tudi v države, kot sta Avstrija in Nemčija ter Hrvaška. Strankam smo ponudili izbor dveh modelov (Premium, Hobi) in tako poskrbeli, da je orodje cenovno dostopno večini vrtičkarjev.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vil Premium (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih visoko kvalitetna izdelava in materiali.

** PREDLAGAMO, DA POHITITE Z NAKUPOM, KER SO ZALOGE OMEJENE. **

Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 069 928 945 (med delavniki od 9 do 13 ure). Ves čas lahko nakupujete na spletu.

Natančno delo v domači delavnici vam omogoča lažje vrtnarjenje na domačem vrtu.

Črne Ruske vile Premium so zelo kakovostne, saj jih dela obrtniški mojster Andrej in okolice Žužemberka.

Vrtičkarji se v veliki večini odločijo za Ruske vile Premium

Črne Ruske vile Premium kupi večina vrtičkarjev, ki ceni kvaliteto trdoživost orodja. Tako podpirajo slovensko natančnost in delo obrtniškega mojstra Andreja. Sodobna tehnologija, skrbno delo in najboljši materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo orodja, ki je praktično neuničljivo. Orodje je zasnovano tako, da se vari ne lomijo in vilice ne krivijo.

ruske vile premium črne

Črne Ruske vile Premium so iz dražjih materialov, natančne izdelave, višje kakovosti in narejene v Sloveniji .

ruske vile hobi oranžne

Rdeče Ruske vile Hobi so iz cenejših materialov, bolj preproste izdelave in izdelane v tujini.

 

Rdeče Ruske vile Hobi so bolj preproste izdelave, uporabljajo se tudi cenejši materiali in so izdelane v tujini. Uvrščajo se v srednji cenovni in kakovostni razred.

Stroški dela in materiala so nižji, zato je orodje vrtičkarjem cenovno bolj dostopno in jim omogoča, da z lahkoto opravljajo svoje naloge na vrtu.

Črne Ruske vile Premium in optimalna cena za slovensko kakovost, ki jo garantira mojster Andrej

ruske vile, vile za prekopavanje pregled

Vsak kos črnih Ruskih vil Premium je skrbno pregledan in sestavljen.

Andrej ima dolgoletne izkušnje v kovinarski branži in z inovacijami izboljšuje orodje. Tako zagotavlja optimalno razmerje med ceno in kakovostjo izdelka. Črne Ruske vile Premium so unikatni izdelek, saj je vsak primerek ročno varjen, sestavljen in skrbno pregledan.

ruske vile primerjava

Ruske vile imajo zelo dobre ocene uporabnikov na spletu

Ruske vile na socialnih omrežjih in forumih pohvali veliko vrtičkarjev, saj so spoznali številne prednosti. Priprava tal za setev in sajenje je bolj enostavna ter poteka brez večjih naporov.

Če tla pripravimo s pomočjo ruskih vil korenine plevelov lažje odstranimo, saj jih ne sekamo in posledično plevela ne razmnožujemo. Tako je manj koreninskih plevelov kot so slak, osat in regrat. Vrtičkarji so spoznali, da rastline po setvi bolje kalijo in se lažje ukoreninijo.

Zadovoljna uporabnica Ruskih vil Premium in globoko rahljanje tal.

Pia Jakopic iz Maribora in ostala mnenja o uporabi Ruskih vil na vrtu

“Imam jih. In to je eno najboljših vrtnarskih orodij, ki sem jih kdajkoli imela. Končno me pri prekopavanju več ne boli križ, pa tudi utrujena nisem.” – Pia Jakopic/ Maribor

“Ruske vile Premium so zakon jih uporabljam že drugo leto in ni boljšega, razen da kdo drug dela namesto tebe 😉 – Matej Kranjc / Ljubljana

“Moja mama ima težjo zemljo, ki smo jo na vrtu deloma izboljšali in so vile odlične. Lažje je delati, primerne so tudi za težjo zemljo. Sama jih priporočam.” – Miša Pušenjak / Ptuj

Glavne prednosti uporabe Ruskih vil na domačem vrtu

 

 • zelo primerne za ženske in starejše vrtnarje
 • delo poteka 2 do 3 krat hitreje
 • manj obremenjena hrbtenica in roke
 • manj trajnega plevela (slak, osat, pirnica, …)

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vil Premium (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih visoko kvalitetna izdelava in materiali.

** PREDLAGAMO, DA POHITITE Z NAKUPOM, KER SO ZALOGE OMEJENE. **

Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 069 928 945 (med delavniki od 9 do 13 ure). Ves čas lahko nakupujete na spletu.

Načrt za Ruske vile pozna mojster Andrej in servis

Načrt za Ruske vile Premium je poslovna skrivnost, ki jo pozna mojster Andrej. Prav tako materiale, ki so prenesli najtežje obremenitve na domačem vrtu. V ekstremnih poskusih smo vedno zlomili leseno držalo za lopato, orodje pa ni utrpelo večje škode.

V primeru, da se je pod zelo ekstremnimi pogoji kakšna vilica ukrivila, smo jo lahko poravnali v osnovno lego. To smo naredili s pomočjo radiatorske cevi, ki smo jo nasadili na vilico in postavili nazaj v osnovni položaj.

Andrej iz okolice Žužemberka vodi celotno proizvodnjo Ruskih vil Premium v Sloveniji.

Servis za Ruske vile Premium tako praktično ni potreben, saj so narejene tako dobro, da servisa v zadnjih letih še nismo opravili. V primeru poškodbe orodja vam zagotavljamo nadomestne dele, ki jih enostavno zamenjate.

Ruske vile Premium so narejene v Sloveniji, ki slovi po inovativnosti in dobrih mojstrih. Ruske vile Hobi pa so narejene v tujini in jih servisira mojster Andrej. Pri modelu Hobi občasno pride do kakšne poškodbe na vilicah, ki se lažje zlomijo zaradi bolj preproste izdelave, načina varjenja in cenejših materialov.

Ponaredki “ruskih vil”, ki jih ponuja trg in odločitve glede nakupa

Pod imenom Ruske vile se prodaja samo orodje, ki je višje (model Premium) in srednje kakovosti (model Hobi). Na trgu je zaznati tudi ponaredke, ki so različnih barv in nimajo nič skupnega s kakovostjo originalnih ruskih vil. Še posebno je treba paziti na črne „ruske vile“, ki so v rangu cenejšega modela Hobi in se prodajajo kot dražji model Premium.

Na spletu je zaznati tudi izdelke, ki so povsem domače izdelave in nekvalitetni. Z nakupom takšnih izdelkov podpirate črni trg in slabo kvaliteto. „Hitri zaslužkar“ pa se običajno izogiba tudi plačilom davkov, ki jih plačuje vsako resno podjetje. Dobre čevlje boste nosili vrsto let in enako je z uporabo Ruskih vil Premium, ki so praktično neuničljive ter najvišje kakovosti.

Andrej priporoča:

Obrtniški mojster Andrej in Ruske vile

Obrtniški mojster Andrej iz okolice Žužemberka priporoča nakup Ruskih vil Premium.

„Originalne Ruske vile Premium še posebno cenijo ženske, starejši vrtnarji in osebe, ki so lažji invalidi. Obožujejo jih tudi moški in mladi vrtnarji, ki se z dedki in babicami radi družijo na vrtu. Z nakupom originalnega izdelka vam zagotavljam najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Izogibajte se ponaredkom na spletu, ki so praviloma cenejši in dvomljive kvalitete. Priporočam nakup kvalitetnih Ruskih vil Premium, ki jih izdelujem v naši delavnici.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vil Premium (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih zelo kvalitetna izdelava in dražji materiali. PREMIUM IZBIRA.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vil Hobi, ki so iz osnovnih materialov in izdelane v tujini. Izdelava je bolj preprosta in enostavna, uporabljeni so cenejši materiali. OSNOVNA IZBIRA.

Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 069 928 945 (med delavniki od 9 do 13 ure). Ves čas lahko nakupujete na spletu.

✨ PRIPOROČAMO TUDI:
👉 KLIKNITE TUKAJ za nakup Nihajne motike Pepa, ki omogoča lahkotno okopavanje in hitro odstranjevanje plevela.
👉 KLIKNITE TUKAJ za nakup Rezalne motike Anka, ki se priporoča za „kirurško“ okopavanje, rahljanje tal, košnjo, grabljenje, sejanje, pletje ter ostala vrtna opravila.
👉 KLIKNITE TUKAJ za nakup male Ročne freze Mici 12 (delovna širina 12 cm), ki hitro spodreže in odstrani plevel na manjših površinah. Primerna za odstranjevanje plevela na vrtni gredi, manjšem vrtu in vrtni poti.
👉 KLIKNITE TUKAJ za nakup velike Ročne freze Mici 20 (delovna širina 20 cm), ki hitro spodreže in odstrani plevel na večjih površinah. Primerna za pripravo grede, okopavanje krompirja, koruze, … , sadovnjaka in vinograda.

© Zeleni svet

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


10 komentarjev na “Ruske vile dela Andrej za optimalno ceno in kakovost ter primerjava med izdelki

 1. Vanja

  Živijo,imam vaše hobi ruske vile ki bi jih ne zamenjala za nobeno lopato ali vile,imajo pa eno napako,da kadar se zlomi toporišče ga je težko zamenjat zato ker je spodaj zaprto in ga moraš po koščki izvleči ven. Koliko so pa težke nove vile premium. L.p. Vanja

  Reply
 2. Zeleni Svet Avtor

  Pozdravljeni,

  prosimo, da nam pošljete fotografijo in jih takoj zamenjamo, če je kaj drugega narobe. Poskusite popustiti vijak in nas potem kontaktirajte na info@ehorti.eu , če jih želite

  Gre za Ruske vile Premium https://ehorti.si/izdelek/ruske-vile/ ali Ruske vile Hobi https://ehorti.si/izdelek/ruske-vile-hobi/ ?

  Razliko med obema modeloma si lahko ogledate tukaj https://zelenisvet.com/ruske-vile-premium-hobi-primerjava/

  Lep dan, ekipa eHorti

  Reply
  • Zeleni Svet Avtor

   Pozdravljeni,

   bukov lesen ročaj (standardno držalo za lopato) je možno naročiti v nakupni košarici in ga lahko dodate v procesu nakupa.

   Nekatere stranke imajo standarden ročaj za lopato, ki je dimenzije 130 X 4 cm že doma, zato le-ta ni sestavni del produkta. Možno pa ga je dodatno naročiti in ga prejmete v paketu skupaj z Ruskimi vilami Premium.

   Ruske vile Premium dostavljamo tudi v trgovinah in so pakirane na paleti ter brez ročaja, ker ročaje že prodajajo v trgovinah.

   Pri nas so ročaji vedno na zalogi in jih lahko naročite.

   Lep dan, ekipa Zeleni svet

   Reply
 3. Jana

  Pozdravljeni,
  Je mozen osebni prevzem ruskih vil na vasem naslovu, pri mojstru Andreju ali kaksni trgovini?

  Lp, Jana

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *