Revolucija na vrtu in orodje brez izpušnih plinov ter inovativni priključki

Vrtičkarjem tako ostane več časa za uživanje na vrtu. Hitro in enostavno delo z enim orodjem vam omogočajo tudi inovativni priključki.

Kliknite na video za ogled nasveta

Večnamensko orodje za vrt in tihi motor na baterijo

Brez večjih naporov lahko opravite košnjo trave, rez žive meje, okopljete vrtne gredice, odstranite plevel in odpihnete listje. Poskrbite lahko tudi za natančno obrezovanje vej na višini. Vse to vam omogoča kombimotor STIHL na baterijski ali bencinski pogon . Na revolucionarni motor lahko priključite različno orodje.

STIHL priključek za košnjo trave na zahtevnih površinah.

STIHL priključek, ki ne poškoduje debla drevesa, saj travo reže podobno kot škarje.

Z njim kosimo tudi ob škarpah, robnikih in ostalih težavnih površinah.

Na kombimotor menjamo samo nastavke za različna orodja. V garaži ali kleti ostane veliko več prostora, saj imamo samo eno napravo in več nastavkov za različna opravila. Napravo poganja beterija.

stihl kombi motor

Na kombimotorju izmenjujemo različne priključke oz. orodja.

KOMBIMOTOR STIHL KMA 130 R deluje brez izpušnih plinov

KOMBIMOTORJI STIHL so zelo uporabni v okolju, ki je občutljivo na hrup. Vrtnarska opravila so prijazna do sosedov, učencev v šolah in zaposlenih, ki delajo v urbanem okolju. STIHL akumulatorski KOMBIMOTOR KMA 130 R ima poleg tihega opravljanja dela še dodatno prednost in to je, da deluje brez izpušnih plinov.

stihl čistilni valj

STIHL čistilni valj za uporabo na tlakovanih površinah in pločnikih.

stihl litij ion

KOMBIMOTOR napaja zmogljiva litij-ionska baterija.

 

Motor se napaja s pomočjo zmogljive litij-ionske baterije. Zelo je primeren za košnjo  trave, odstranjevanje plevela, okopavanje vrta, odstranjevanje listja, rez žive meje in ostala vrtna opravila. Priporoča se za vrtna opravila okrog hiše, atrija, manjšega vrta.

KOMBIMOTOR STIHL in glavne prednosti za uporabnika:

 • uporaben za široko paleto nalog
 • en motor za več priključkov
 • tiho delovanje in enostavno rokovanje
 • idealno za mesto, vas, naseljena področja
 • litij-ionska baterija napaja vse priključke

Za profesionalno uporabo priporočamo KOMBIMOTOR STIHL KM 131 R

Profesionalni kombi motor KM 131 R

Profesionalni kombimotor STIHL KM 131 R za vsakodnevno delo na terenu.

 

Za zahtevnejše uporabnike in večje vrtove je na razpolago zmogljiv KOMBIMOTOR KM 131 R na bencinski motor. Ta motor z notranjim izgorevanjem oddaja manj škodljivih emisij. Zasnovan je za profesionalno uporabo, krajinarje in uporabnike, ki delajo z orodjem vsak dan.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij in nakup zmogljivega KOMBIMOTORJA STIHL.

Katere priključke izberemo za KOMBIMOTOR STIHL?

Na kombimotorju menjamo priključke in delamo na vrtu z enim orodjem.

Rešitev glede orodja oz. priključka, ki ga namestite na kombi motor je povsem enostavna. Najbolje je, da izberete tisti priključek, ki vam bo olajšal delo na vrtu in odpravil zamudna vrtna opravila. S pomočjo različnih priključkov lahko kosite travo, odstranjujete plevel, okopljete gredice. Na KOMBMOTOR lahko priključite tudi orodje za rez žive meje, pihalnik za listje in višinski obvejevalnik.

Profesionalni kombi motor KM 131 R

Pihalnik za listje vam olajša delo na vrtu.

KLIKNITE TUKAJ za nakup KOMBI ORODJA (priključki) STIHL.

Kateri KOMBI priključki so nas najbolj navdušili?

 

Na zelenjavnem vrtu je zelo uporaben STIHL OKOPALNIK BF-KM, ki nam olajša rahljanje in okopavanje tal v času vegetacije. Obdelamo lahko medvrstni prostor, ki je širok okrog 30 cm.

Isti multi motor poganja tudi STIHL REZALNIK ZA ŽIVO MEJO HL-KM 145°. Listje zelo enostavno odpihnete z vrtnih površin, če uporabite STIHL PIHALNIK BG-KM. Navdušeni smo tudi nad ostalimi priključki, ki jih izmenjujemo na KOMBIMOTORJU.

stihl rezalnik za živo mejo

Na KOMBIMOTOR lahko priključimo tudi rezalnik za živjo mejo.

MULTIMOTOR, ki ga uporabljamo na vrtu ali okolici doma

Če imate na vrtu veliko različnih opravil za urejanje je zelo uporaben tudi STIHL MULTIMOTOR MM 56, ki je nekoliko manj poznan in vsestransko uporaben. Omogoča enostavno in hitro urejanje trate, obdelovanje vrtnih površin ali čiščenje okolice. Motor, ki omogoča menjavo različnih priključkov poganja zmogljiv bencinski motor.

Na STIHL MULTI motor MM 56

Na STIHL MULTIMOTOR MM 56 lahko dodajamo različne priključke.

Večnamenski motor upravljamo z večfunkcijskim ročajem. Tako lahko motor enostavno zaženete, ustavite in nastavite, saj so vsi upravljalni elementi na dosegu roke.

Enostavem transport MULTIMOTORJA STIHL

Okvir STIHL MULTIMOTORJA MM 56 se hitro in enostavno zloži, tudi s pritrjenim večnamenskim orodjem, in ima uporaben transportni ročaj, zato ga je enostavno naložiti v avtomobil, kombi ali prikolico. Ena oseba ga brez težav tudi razloži. Nizka teža omogoča enostaven transport na vikend, morje ali vrt, ki ni v bližini doma.

stihl transport

MULTIMOTOR STIHL s priključki je enostaven za transport.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij in nakup zmogljivega MULTIMOTORJA STIHL.

Priključki, ki jih izmenjujemo na MULTIMOTORJU MM 56

STIHL MULTIMOTOR MM 56 je enkratno in večnamensko orodje za vrt. Njegova odlika je, da je združljivo z velikim številom priključkov. Na okrasnem vrtu je zelo uporaben STIHL ODSTRANJEVALEC MAHU MF-MM, ki hitro odstrani velike zaplate mahu. Omogoča lahkotno prezračevanje trate in odstranjevanje zaraslega rastja z vrtne zelenice.

Enostavno odstranjevanje mahu in  zaraslega rastja z vrtne zelenice.

Na zelenjavnem vrtu nas je nadvse navdušil STIHL OKOPALNIK BF-MM, ki nam pomaga pripraviti tla pred setvijo ali sajenjem vrtnin. Za površinsko rahljanje tal med rastlinami je zelo uporaben STIHL DROBILNIK BK-MM.

KLIKNITE TUKAJ za nakup MULTI ORODJA (priključki) STIHL

Na multi motor lahko dodamo tudi STIHL ČISTILNI VALJ KW-MM,  ki učinkovoto odstrani pesek, umazanijo, drobne kamne ali listje. STIHL ČISTILNA KRTAČA KB-MM je najbolj uporabna na neravnih tleh, saj najbolje očisti fugirane površine. Za odrez roba trate uporabimo STIHL ROBILNIK FC-MM.

MULTI motor STIHL in čistilna krtača

MULTI motor STIHL in čistilna krtača na tlakovanih površinah.

 

Zeleni svet priporoča:

Za glavna opravila na manjšem vrtu in okrog hiše vam priporočamo STIHL KOMBIMOTOR KMA 130 R, ki ga poganja litij-ionska baterija in deluje brez hrupa. Za profesionalno uporabo, krajinarje in uporabnike, ki delajo z orodjem vsak dan priporočamo profesionalni STIHL KOMBIMOTOR KM 131 R, ki je zmogljiv in ima motor z notranjim izgorevanjem. Zmogljiv bencinski motor ima tudi STIHL MULTIMOTOR MM 56.

 Za delo izberete tisti priključek, ki vam bo olajšal delo na vrtu in odpravil zamudna vrtna opravila.

stihl banner

KLIKNITE TUKAJ za več informacij in nakup zmogljivega KOMBIMOTORJA STIHL.
KLIKNITE TUKAJ za nakup KOMBI ORODJA (priključki) STIHL.
KLIKNITE TUKAJ za več informacij in nakup zmogljivega MULTIMOTORJA STIHL.
KLIKNITE TUKAJ za nakup MULTI ORODJA (priključki) STIHL.

© Zeleni svet

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


6 komentarjev na “Revolucija na vrtu in orodje brez izpušnih plinov ter inovativni priključki

 1. Branka Štrekelj

  Pozdravljeni,
  najprej naj pohvalim vašo stran in nasvete. Kupili smo tudi že ruske vile in letošnja zemlja je bila pri okopavanju z veliko manj plevela in skoraj brez kep, ki pa smo jih z lahkoto razdrobili z vašim rahljalnikom, na katerega se ujame tudi veliko plevela.
  Prosim pa za nasvet. V februarju smo posadili in pokrili s kopreno čebulo in česen. Ker sta že zrasla me zanima, kdaj ju odkriti, saj sem prebrala, da zaščita pomaga tudi, da ne dobiš čebulno muho.
  Hvala za odgovor,
  Branka

  Reply
 2. meta

  Pozdravljeni!
  Ali je še čas za prezračevanje trate z mulčerjem in odstranjevanje mahu. Ali pa naj za letos pustim trato kakršna je in jo samo pognojim tudi s pripravki proti mahu.
  Lep pozdrav Meta

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *