Podarjamo enoročno akumulatorsko žago, drevesne in vrtne škarje za vrt

Nagradna igra je zaključena!

Srečni nagrajenci so:

 1. Marija Goličnik (Enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA26)
 2. Gabrijela Borovnik (Drevesne škarje bypass STIHL PB10)
 3. Tanja Keršič (Vrtne škarje bypass STIHL PG10)

✨✨✨ Podjetje Unicommerce d.o.o. vam podarja zelo kvalitetno enoročno akumulatorsko žago (1 X) in vrtne škarje STIHL (2 X).

Skupno bomo nagradili 3 srečne izžrebance in jim podarili nagrade v skupni vrednosti 278 EUR. Glasujete tako, da kliknete na spodnje povezave (KLIKNITE TUKAJ), ki so pod opisom posameznega izdelka v zelenih okvirjih in izpolnite vse potrebne podatke. Svoj glas lahko oddate samo ENKRAT (ena nagrada), podvojeni vnosi bodo izločeni iz žreba. V nagradni igri ne bomo upoštevali tistih, ki glasujejo večkrat ali izberejo več nagrad.

Izbirate lahko med naslednjimi izdelki STIHL, ki čakajo, da vam pomagajo pri delu na vrtu. Zagotovo ste najbolj navdušeni nad enoročno akumulatorsko žago, zelo uporabne so tudi drevesne in vrtnarske škarje.

 

✨✨✨ 1. NAGRADA
Enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA 26
(vrednost 207,00 EUR)

 

✨✨✨ 2. NAGRADA
Drevesne škarje bypass STIHL PB10
(vrednost 57,00 EUR)

 

✨✨✨ 3. NAGRADA
Vrtne škarje bypass STIHL PG10
(vrednost 14,00 EUR)

1. nagrada – oddajte svoj glas:
Komplet enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA 26

Enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA 26

Enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA 26 brez težave reže veje, ki so debele do 8 cm.

Enoročna akumulatorska žaga STIHL GTA 26 je zelo primerna za rez debelejših vej sadnega drevja, grmovnic in vseh vej, ki jih ne moremo izrezati večjimi ali manjšimi škarjami. Presenečeni boste, da odlično reže veje do premera 8 cm, saj ima zelo visoko moč rezanja z verigo.

Z enoročno akumulatorsko žago STIHL GTA 26 zelo enostavno režete različne deske, postavite visoko gredo, naredite domačo mizico, nosilec za orodje in ostale lesene izdelke. Uporabljajo jo tudi obrtniki pri gradnji lesenih konstrukcij. Komplet vsebuje baterijo AS 2 in standardnim polnilnikom AL 1 ter priročno torbo za lažje prenašanje.

👉 KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za komplet enoročne akumulatorske žage STIHL GTA 26. Tako boste zelo enostavno in hitro rezali veje do debeline 8 cm, ki jih ne morete rezati z vrtnimi škarjami.

Prikaz dela z enoročno akumulatorsko žago STIHL GTA 26

2. nagrada – oddajte svoj glas:
Drevesne škarje bypass STIHL PB 10

bypass STIHL PB 10

Drevesne škarje škarje bypass STIHL PB 10 so odlične za rez vej do debeline 3,5 cm.

Drugo nagrado odlikuje robustno rezilo z lovilnimi zarezami. Drevesne škarje bypass STIHL PB 10 so odlične za rez debelih bohotivk in srednje debelih vej pri jablanah, hruškah, češnjah in ostalem sadnem drevju.

Zelo se priporočajo tudi za izrezovanje debelih poganjkov robid, ameriških borovnic, leske in večjih vej, ki jih ni mogoče izrezati z navadnimi vrtnimi škarjami. Prav tako so primerne za rez stare trte, ki ima zelo trd les ter pomladitev okrasnih grmovnic.

Obrezovanje debelejših vej bo postalo prijetno opravilo, če boste svoj glas oddali za drevesne škarje bypass STIHL PB 10.

👉 KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za zelo uporabne drevesne škarje bypass STIHL PB 10. Te škarje so odlične za rez vseh vej do debeline 3,5 cm in jih ne morete izrezati z navadnimi vrtnimi škarjami.

3. nagrada – oddajte svoj glas:
Vrtne škarje bypass STIHL PG 10

Osnovne vrtnarske škarje bypass STIHL PG 10

Osnovne vrtne škarje bypass STIHL PG 10 so primerne za rez vej do debeline 2 cm.

Vrtne škarje bypass STIHL PG 10 so najbolj primerne za rez vrtnic, drobnejših vej sadnega drevja in različnih okrasnih grmov ter malin in ostalega jagodičja. Osnovni model škarij za rez je idealen za obrezovanje drobnih vej na vsakem vrtu, zato so te škarje nujno potrebne za vsakega vrtnarja.

Osnovni model ima ogrodje iz aluminija in nedrsno prevleko ročajev. Pri delu vam pomaga tudi praktični enoročni zaklep in utor za rezanje žice.

👉 KLIKNITE TUKAJ in oddajte glas za odlične vrtne škarje bypass STIHL PG 10. Te škarje so najbolj primerne za poganjke, ki so debeline do 2 cm.

😃👍 Predlagamo, da povezavo do nagrad posredujete tudi vašim prijateljem in jih osrečite z enoročno akumulatorsko žago, drevesnimi ali vrtnarskimi škarjami STIHL.

Video prikaz dela z žago, škarjami in ostalim orodjem STIHL

Žrebanje in ostali pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Nagradna igra se zaključi v TOREK, 14. 3. 2023 ob 23:59 uri. Med prejetimi glasovi bomo 15. 03. 2023, izžrebali 3 nagrajence. Nagrade bomo razdelili v roku 14 dni od zaključka nagradne igre. Nagrade boste prejeli po pošti.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri, trajanje, namen nagradne igre, potek sodelovanja, nagradno žrebanje in ostali podatki o nagradni igri »Podarjamo enoročno akumulatorsko žago, drevesne in vrtnarske škarje za vrt« so objavljeni tukaj.

Želimo veliko uspeha pri rezi in delu na vrtu!

Zeleni svet in Unicommerce d.o.o.

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


25 komentarjev na “Podarjamo enoročno akumulatorsko žago, drevesne in vrtne škarje za vrt

 1. Tatjana

  Ravno prav bi prišla nagrada, stara žaga nas je zapustila, je rekla dost je blo. Imamo kar nekaj sadnega drevja za obrezat, pa še k sosedom mal priskočimo na pomoč. Dragega bi res presenetila s to žago. Pa veselo vrtnsrjenje🤗

  Reply
 2. Pušnik Stevanka

  Rada sledim vašim prispevkom s praktičnimi nasveti. Mnogokrat mi koristijo pri negi rastlin.

  Reply
 3. Marija Planko

  V poznih “mladih” letih že težko obrezujem s škarjami, zato bi mi žaga bila še kako v pomoč. Upam na najboljše, da se mi nasmehne sreča, ki je velikokrat opoteča.

  Reply
 4. Katarina

  Zelo bi bila hvaležna za akumulatorsko žago, tast ima kar nekaj sadja, trto, vrtnice,.. in mu pridno priskocimo na pomoč, sploh pa odkar hčerka obiskuje šolo smer vrtnar – cvetličar, oz. zaključuje 5 letnik, se to vedno rabi. Vrtne in drevesne škarje že imamo, akumulatorska žaga je pa žal finančno nedosegljiva, zato taka želja po njih
  Hvala in lep dan

  Reply
 5. Marijan

  Škarje bi mi prišle prav saj sem že starejši in veliko prelistam vašo stran

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *