Ruske vile za domač vrt in vrtnarjenje brez prekopavanja

Kliknite na spodnji video za primerjavo Ruskih vil Premium in Hobi:

Črne Ruske vile Premium so narejene v Sloveniji

Ruske vile Premium

Ruske vile Premium so črne barve in narejene v Sloveniji (Žužemberk okolica).

Črne Ruske vile Premium so izdelane v Sloveniji in so prepoznavno črne barve. Narejene so v obrtniški delavnici mojstra Andreja v bližini Žužemberka. Za izdelavo so izbrani najboljši materiali, ki so petkrat dražjih od navadnih. Vse to se pozna na vzdržljivosti in trajnosti orodja.

Vilice, ki rahljajo tla so tako trdne, da prej zlomite držalo, kot pa uničite orodje.

So tehnološko dovršene, lepe in trpežne. Narejene so za izvoz na nemški in avstrijski trg, ki cenita kakovostno izdelavo. Prav tako jih lahko kupijo vrtičkarji na hrvaškem. Ruske vile Premium so sinonim za kakovost in vrt brez prekopavanja, ki vam pomaga ustvariti bogat in zdrav vrt.

★★★★★ Odzivi zadovoljnih kupcev:

“Zelo olajša delo, hitrejša obdelava površine.” – Saška H.

“Z uporabo vil sem veliko hitrejša pri pripravi tal, delo je veliko lažje, ni obračanja zemlje. Najbolj mi je všeč, da lahko delo opravljam stoje brez upogibanja, hitro in kakovostno.” – Marjetka N.

“Ruske vile so super. Uporaba je primerna tudi za “manjmočne”. – Špela Z.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vile PREMIUM  (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih zelo kvalitetna izdelava in materiali.
Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 040 669 449.

Črne Ruske vile Premium izdeluje mojster Andrej iz okolice Žužemberka.

Rdeče-oranžne Ruske vile Hobi (osnovni model) za delo brez napora

 

Ruske vile Hobi

Rdeče- oranžne Ruske vile Hobi (osnovni model) so nekoliko slabše kakovosti in izdelave ter izdelane v tujini.

Rdeče-oranžen osnovni model (Ruske vile Hobi) je narejen bolj preprosto in enostavno.

Spodnje vilice so varjene na nosilec. Materiali so drugačni kot pri Ruskih vilah Premium. Vsekakor so tudi te vile za rahljanje tal dobre, saj so zaradi nižje cene dela, materialov, cenejše in lažje dostopne večini vrtičkarjev.

Ruske vile Hobi (osnovni model) so narejene so v tujini, nekoliko slabše kakovosti, izdelave in jih lahko kupite na povezavi v naslednjem stavku.

Z nakupom črnih Ruskih vil Premium podpirate domače gospodarstvo v Sloveniji in s tem tudi ohranjate delovna mesta. Kakovost in trajnost je na strani Ruskih vil Premium. Ruske vile Hobi v osnovi niso tako trpežne kot Ruske vile Premium. Na trgu se pojavljajo tudi črne Ruske vile, ki so kakovosti Ruskih vil Hobi. Tako, da je treba biti previden pri nakupu.

Slika 1: Razlika med črnimi Ruskimi vilami Premium in rdeče oranžnimi Hobi

ruske vile primerjava

Cena, ki zagotavlja kakovost

Ruske vile Premium (črne) so dražje zaradi dražjih materialov in postopka dela, ki zahteva laserski razrez materiala. Materiali so varjeni na poseben način, ki preprečuje poškodbe na orodju. V ceno je vključen DDV in cena dela v Sloveniji. Orodje ni proizvedeno v državah tretjega sveta in vključuje znanje slovenskih obrtnikov.

ruske vile za ženske

Ruske vile Premium zelo radi uporabljajo mladi vrtnarji in ženske.

Osnovni model ne zahteva posebnega postopka razreza in priprave materiala. Vilice so preprosto varjene na nosilec. Orodje je bolj enostavno na pogled. Če obe orodji primerjamo med sabo lahko rečemo, da so Ruske vile Premium “Mercedes” in osnovni model “Stoenka”.

Ocene za Ruske vile in forum na spletu

Na spletu preverite ocene za Ruske vile Premium in osnovni model. Veliko ljubiteljev vrtnarjenja jih pozna in uporablja na svojem vrtu. Kritike so zelo pozitivne in to nas najbolj veseli. Pred petimi leti jih ni nihče poznal. Sedaj jih pozna cela Slovenija in tudi tujina. Inovativno vrtno orodje se samo hvali. Dober glas seže v deveto vas, zato naše orodje hvalijo tudi vrtičkarji v tujini.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vile PREMIUM  (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih zelo kvalitetna izdelava in materiali.
KLIKNITE TUKAJ  za nakup Ruskih vil Hobi, ki so iz cenejšim materialov in narejene v tujini. Enostavna izdelava in materiali nižje kakovosti.
Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 040 669 449.

V naši spletni trgovini prodajamo Ruske vile Premium

Ruske vile Premium se vse bolj prodajajo, ker vrtičkarji zelo cenijo kakovostno izdelavo in materiale. Vrtičkarji si na vrtu brez prekopavanja tako zelo olajšajo delo, če uporabljajo model premium, ki je zelo kakovosten in vedno an zalogi.

Tako smo želeli omogočiti lahkotno delo vsem vrtičkarjem, ki imajo težavo s križem in želijo vrtnariti brez napora. Zastirka na vrtu pomaga ohranjati rahla tla, ki jih najlažje obdelamo z inovativnim vrtnim orodjem.

zastirka na vrtu

Tla, ki so zastrta z zastirko lažje obdelamo z inovativnim vrtnim orodjem.

Vedno na zalogi

Veseli bomo, če jih kupite preko spleta in tako podprete naše delo. Tako prihranite vaš dragocen čas, saj je orodje dostavljeno v 2 do 3 dneh. Več časa pa vam ostane za uživanje na vrtu. Naročite svoje Ruske vile in pripravite vrtna tla brez napora. Ste vedeli, da delo poteka 2 do 3 krat hitreje kot s klasičnim vrtnim orodjem? Pravilen postopek globokega rahljanja z Ruskimi vilami si oglejte tukaj.

Ruske vile so vedno na zalogi.

V Sloveniji jih dostavimo v 2 do 3 dneh.

Ime Ruske vile® je zaščiteno in nima nič skupnega s politiko

Ruske vile so zaščitene že več let in nimajo nič skupnega s politiko ter izvorom orodja. Postale so sinonim za vrtnarjenje brez napora in vrt brez prekopavanja. Inovativno vrtno orodje je zelo priljubljeno med ženskami in starejšimi vrtnarji. Uporabljajo jih tudi mladi vrtnarji.

Naziva vrtnega orodja ne bomo spreminjali, ker je to ime v Sloveniji splošno uveljavljeno in zelo dobro služijo svojemu namenu.

Za vrtnarjenje brez prekopavanja

S pomočjo inovativnega vrtnega orodja si ustvarite domači vrt brez prekopavanja. Zemlje je hvaležna za rahljanje tal v spomladanskem, poletnem in jesenskem času. Tako ohranimo talni živi svet in mikroorganizme, ki razgradijo organsko snov v rastlinam dostopna hranila. V tleh ohranite tudi koristne bakterije in ostale organizme. Ste vedeli, da z inovativnim vrtnim orodjem najhitreje vdelamo kompost v zemljo?

Zagotovo ne želite obračati podzemnega mesta na glavo in škodovati zemlji? Ste vedeli, da je v eni pesti dobre vrtne zemlje več življenja, kot je ljudi na planetu Zemlja? Vrtna tla ohranite vitalna, če uporabljate Ruske vile. Za lahkotno delo so vam hvaležne roke in hrbtenica. Težka vrtna opravila so tako enostavna tudi za ženske in starejše vrtnarje.

ruske vile premium za starejše

Ruske vile Premium omogočajo lahkotno delo starejšim vrtnarjem.

ruske vile za kompost

Kompost najlažje vdelamo v tla z Ruskimi vilami.

Zeleni svet priporoča:

Ruske vile se uporabljamo v vseh tipih tal, ki so primerno vlažna in se lahko drobijo. Uporabne so tudi za težka, ilovnata tla, ki jih obdelamo takrat, ko so primerna za delo.

Spomladi ali ob koncu zime počakamo, da se tla primerno osušijo in začnemo z delom. V poletnem obdobju jih pred obdelavo močno zalijemo, da so bolj rahla. V jesenskem času jih obdelamo pred jesenskim deževjem in večjim mrazom.

Vedno delamo takrat, ko se zemlja ne oprijema za orodje ali obutev. Priporočamo rahljanje primerno vlažnih tal, ki jih z Ruskimi vilami pripravimo brez težav in napora.

ruske vile premium črne

Ruske vile Premium.

KLIKNITE TUKAJ za nakup Ruskih vile PREMIUM  (NOVO), ki so iz najboljših materialov in v celoti izdelane v Sloveniji. Odlikuje jih zelo kvalitetna izdelava in materiali.

KLIKNITE TUKAJ  za nakup Ruskih vil Hobi, ki so iz cenejšim materialov in narejene v tujini. Enostavna izdelava in materiali nižje kakovosti.
Za dodaten nasvet in pomoč pri nakupu lahko pokličete na 040 669 449.

© Zeleni svet

Všečkajte in delite s prijatelji ;)
Prijava na novice


14 komentarjev na “Ruske vile za domač vrt in vrtnarjenje brez prekopavanja

 1. Peter

  Tokrat zavajate bralce vasih sporocil.
  Gre le za reklamo ruskih vil, ne pa za opravila v marcu.

  Reply
 2. Martina

  Rada bi poskusila vile saj je za malo starejše prekopavanje kar težko delo posebno pri ilovnati zemlji

  Reply
 3. Sandi

  Jaz sem nabavil ruske vile skupaj z ročajem in so super edino ročaj se mi je kmalu zlomil pa ni bilo pretrdo ampak je bil materijal malo škart

  Reply
 4. Marko

  Žal so še vedno poddimenzionerane,ker jih po 3 infarktih še vedno skrivim a vedno upam na boljši material katerega ne bom mogel skriviti.Lom držala pa je tako in tako vsakdajno opravilo.
  L.P.
  Marko

  Reply
 5. Joze

  Oj kako bolano ko pisete da so crne vile od rdecih boljse .pa pisite da se.drzalo.prej zlomi pri rdecih vilah ojoj se vidi da nimate pojma o orodjih itak se drzala za vsa orodja polomijo.Recimo od starosti lesa ali pa nepravilno ravnanje z drzalom pa lep pozdtav

  Reply
  • Zeleni Svet Avtor

   Pozdravljeni, v tej vsebini https://zelenisvet.com/ruske-vile-vrt-vrtnarjenje/ je jasno pokazana razlika med Ruskimi vilami Premium in Hobi. Ne vemo pa kje ste prebrali, da se držalo prej zlomi pri modelu Hobi, ker to ni res. Držalo se zlomi v vsakem primeru in pri obeh izdelkih, če uporabimo prekomerno silo. Veseli nas, da smo vam pomagali pri pozitivnem razmišljanju, ker ste očitno nekaj napačno sklepali in impulzivno razmišljali. Držalo je varovalka, da se orodje ne polomi in je normalno, da se polomi, če delamo neprimerno. V primeru, da nekdo zlomi držalo za lopato je po našem mnenju res delal v času, ko zemlja ni primerna za obdelavo. Želimo vam lep dan, ekipa Zeleni svet

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *