*** Zelenisvet.com – vodilni vrtnarski medij ***

*** NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA ***

Nagrajenci nagradne igre so:

5x Set za urbano vrtnarjenje:
Bojan Nikolić (Ljubljana), Andrejka Kranjec (Lendava), Vida Rus (Tolmin), Žužek Žan (Velike Lašče), Darijan Belak (Zreče).
10x Paket semenskih vreček:
Andrejka Lipar (Grobeljno), Danica Drole (Žabnica), Zalka Jeršin (Dobrepolje), Ana Lukavecki (Kamnik), Nada Polc (Destrnik), Marija Kogovšek (Ljubljana), Bernarda Hrast (Most na Soči), Mihaela Sibila (Šmartno pri Slovenj Gradcu), Anita Gabrovec (Škofljica), Zdenka Magajna (Knežak).
3x Korejska češnja:
Anita Hrovat (Slovenske Konjice), Suzana Hržič (Maribor), Bernarda Šebenik (Grahovo).
3x Grmasta višnja:
Ruža Veselko (Maribor), Amalija Muhič (Novo mesto), Milan Izak (Dravograd).
2x Ročna pršilka:
Andrej Maver (Grosuplje), Max Vrečko (Begunje).
2x Ročna freza:
Karmen Ferjančič (Renče), Irena Božič (Sevnica).
2x Agrostemin:
Kristina Marinič (Kanal), Sandra Dermelj (Šentjanž).
8x Lunine bukve:
Helena Delost (Knežak), Jožefa Lukac (Matjanci), Bojana Svečko (Velenje), Franci Vrečko (Celje), Silvester Gololičič (Ljubljana), Kristina Porenta (Ljubljana), Jožica Grašič (Radomlje), Majda Zalokar (Medvode).
2x Naravno varstvo vrtnin:
Aleš Adam (Dravograd – Libeliče), Danica Selič (Žalec).
2x Letna naročnina na revijo Vzajemnost:
Mojca Zalokar (Šentjur), Darja Bernik (Ljubljana Šentvid).
4x Pol letna naročnina na revijo Vzajemnost:
Martina Picek (Novo mesto), Silva Uršič (Senovo), Ivanka Marolt (Ortnek), Cirila Marinčič (Turjak).

43 UPORABNIH VRTNARSKIH NAGRAD 🙂

 

Oddajte vaš glas za nagradni paket ali posamezno nagrado. IZBERETE LAHKO SAMO ENO NAGRADO, svoj glas lahko oddate samo enkrat. V nagradni igri ne bomo upoštevali tistih, ki glasujejo večkrat ali izberejo več nagrad.

5x Set za urbano vrtnarjenje

Podjetje Unicommerce d.o.o. podarja 5 x set za urbano vrtnarjenje. Izžrebali bomo pet nagrajencev.

Set za urbano vrtnarjenje Fiskars je primeren za nego sobnih in balkonskih rastlin. Orodje urbani vrtnarji uporabljajo pri presajanju, setvah, sajenju. Privoščite svojim sobnim in balkonskim rastlinam odlično preobrazbo z v ta namen oblikovanim vrtnarskim orodjem.

10x paket semenskih vrečk

Podjetje Agroprom d.o.o. vas osrečuje s paketi, ki vsebujejo 10 različnih semenskih vrečk Franchi. Deset nagrajencev bomo obdarili s paketom semenskih vrečk, ki ga boste sejali v vašem vrtu, visoki gredi, balkonu ali terasi.

Paket vsebuje semena korenja, paradižnika, mešanice solat, redkvice, solato Ljubljanska ledenka, peteršilja, blitve, mešanico radičev, bučk in paprike. Darilni paket semen je primeren za vrtičkarje v mestu in na podeželju.

3x korejska češnja in 3x grmasta višnja

Podjetje Fajn Tim d.o.o. vam podarja 3× korejsko češnjo in 3 × grmasto višnjo. Sadike so v loncih, v vrt jih posadite, ko zemlja ni zmrznjena. Gojimo jih lahko tudi v večjih loncih in posodah.

Korejska češnja Prunus Tomentosa je atraktivna nizko rastoča grmičasta sorta češenj, ki odlično prenaša zimo in sušo. Zanimiva je zaradi bogatega cvetenja, užitni so tudi plodovi. Grmasta višnja sorte Carmine Jewel je atraktivna nizko rastoča grmičasta sorta višenj, ki jo sadimo na razdaljo 1,5 m. Užitni plodovi so uporabni sveži in v kulinariki.

2x ročna pršilka, 2x ročna freza in 2x Agrostemin

Zakladnica dobrih idej podarja 2 x ročna pršilka, 2 x ročna vrtna freza in 2 x Agrostemin, ki povečuje pridelke, krepi in ohranja splošno zdravje zelenjave, sadja ter vinske trte.

Agrostemin je zelo uporaben v domačem vrtu, ker pozitivno vpliva na splošno zdravje rastlin. Rastline boljše prenašajo slabe vremenske razmere (suša, mraz, visoke temperature), povečan je tudi pridelek. Pakiranje (15 g) zadostuje za 5000 m2 površine. Na liste rastlin ga vsakih 14 dni nanašamo s pomočjo pršilke.

V vsakem vrtu je zelo priročna ročna freza, ki vam pomaga pri vzdrževanju rahlih tal. Kakovostno nanašanje ekoloških pripravkov, ki krepijo vaše rastline in ohranjajo splošno zdravje, vam olajša ročna pršilka.

10 knjig: 8x Lunine bukve in 2x Naravno varstvo vrtnin

Založba Kmečki glas vam podarja 8 x Lunine bukve in 2 x Naravno varstvo vrtnin.

V Luninih bukvah 2020 je predstavljen lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki in napotki za aktivnosti v skladu z luno. V poglavju vrtni koledar po mesecih najdete tudi natančen koledar opravil v zelenjavnem in okrasnem vrtu, v rastlinjakih in visokih gredah. V bukvah je tudi HOROSKOP ZA LETO 2020.

Priročnik Naravno varstvo vrtnin je zelo uporaben za premagovanje težav, ki nas pestijo na vrtu. Zaradi vse bolj spremenljivega vremena ter novih visokorodnih sort, ki so dovzetnejše za bolezni, ima naravno varstvo vrtnin vse večji pomen pri pridelavi zdrave domače hrane.

Naročnina na revijo Vzajemnost v letu 2020

Vzajemnost podarja 2 x letni naročnini in 4 x polletne naročnine na mesečnik Vzajemnost za leto 2020. V mesečniku boste prebrali veliko koristnega in zanimivega na več kot 100 straneh. Zagotovo vas bodo navdušili  koristni članki o zdravju, vrtnarjenju, prehrani, gibanju ter spodbude za druženje in sprostitev.

Vzajemnost je že 45 let je zanesljiva spremljevalka starejših ljudi, ki so mladi po srcu, saj verodostojno piše o pokojninskih in socialnih temah. Naročnikom brezplačno odgovarja na različna strokovna vprašanja. Na voljo je le naročnikom, naročniki pa imajo še vrsto drugih ugodnosti.

Žrebanje in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Med prejetimi glasovi bomo izžrebali 43 nagrajencev. Nagradna igra se zaključi v petek 20.12. 2019 ob 08:00 uri. Nagrade bomo razdelili v roku 14 dni od zaključka nagradne igre. Nagrade boste prejeli po pošti.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s prijavo na brezplačne novice portala Zeleni svet, od katerih se lahko kadarkoli odjavite. Če ste že prijavljeni vam ne bomo posredovali dvojnih sporočil. Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji.

Podatkov ne posredujemo zunanjim osebam, razen tistih, ki jih bomo potrebovali za dostavo nagrade ali izdelka. V tem primeru bomo našemu partnerju poslali vaš naslov za dostavo.

Želimo vam vesel december in veliko uspeha v vrtnarjenju!

Zeleni svet in partnerji

 

Všečkajte in delite s prijatelji ;)